ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μάντσεστερ Σίτι: ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ από το Champions League για δύο χρόνια

Αποκλεισμό από το Champions League για δύο ολόκληρα χρόνια και με πρόστιμο 30 εκατομμυρίων ευρώ, τιμώρησε η UEFA την Μάντσεστερ Σίτι λόγω παραβίασης του Financial Fair Play.

Η Αγγλική ομάδα παρέβη τους νόμους για το "FFP" ενώ, υπήρχε και φάκελος που έκαψε την Σίτι για επένδυση που έγινε από τον Σεΐχη Μανσούρ και απέφυγε τον έλεγχο μέσω χορηγίας.

Αναλυτικότερα, οι «Πολίτες» κρίθηκαν ένοχοι από το Σώμα Οικονομικού Ελέγχου, καθώς κατέθεσε ψευδή στοιχεία για το ύψος των χορηγών της, με στόχο να αποφύγει το ban όταν κατέθεσε τα χαρτιά της στο πλαίσιο του ελέγχου συμμόρφωσης για το Financial Fair Play.

Ο αποκλεισμός θα τεθεί σε εφαρμογή από το καλοκαίρι του 2020, κάτι που σημαίνει πως οι πρωταθλητές Αγγλίας θα μείνουν εκτός του Champions League για τις σεζόν 2020-2021 και 2021-2022.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Σίτι αμέσως μετά την γνωστοποίηση της ποινής δήλωσαν «απογοητευμένη αλλά όχι έκπληκτοι» από την τιμωρία, τονίζοντας πως θα ασκήσουν άμεσα έφεση στο CAS, όπου και περιμένουν να δικαιωθεί η ομάδα τους.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code