ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Νίκη για τη Τζένοα, η Λέτσε συνέχισε νικηφόρα, η Αταλάντα για Champions League. (video)

Η Λέτσε πέτυχε η δεύτερη συνεχόμενη νίκη και βλέπει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία, η Τζένοα έκανε την έκπληξη και πήρε το διπλό με τη Μπολόνια και πλησιάζει το μπλοκ των ομάδων που θα παίξουν για την αποφυγή του υποβιβασμού ενώ η Αταλάντα έκανε σημαντικό βήμα να είναι στη τετράδα του πρωταθλήματος.
Γράφει ο Αντώνης Πακαλίδης

Μεγάλη νίκη της Λέτσε επί της ουραγού Σπάλ με 2-1 κάτι που της δίνει τη δυνατότητα να ανεβεί στους 25 βαθμούς και να πιάσει στην βαθμολογία της Ουντινέζε.
Προηγήθηκε με Μανκοσού στο 41ο λεπτό με πέναλτι αλλά με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Σαπλ ισοφάρισε με τον Πετάνια στο 47ο λεπτό. Το νικητήριο τέρμα πέτυχε ο Μάγιερ στο 66ο λεπτό.


Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας η Τζένοα διέλυσε τη Μπολόνια εκτός έδρας με 0-3 και συνέχισε το δύσκολο αγώνας της για την παραμονή. Η ομάδα της Γένοβας δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει βαθμούς και έδειξε ότι θα είναι σκληρό καρύδι για όλους. Η Μπολόνια δεν συνέχισε τα νικηφόρα αποτελέσματα μιας και την προηγούμενη αγωνιστική είχε επιβληθεί με 3-2 επί της Ρόμα.
Τα γκολ για τη Τζένοα πέτυχαν οι Σαμαουρό στο 28ο λεπτό, Σανάμπρια στο 44ο και Κρισίτο με πέναλτι στις καθυστερήσεις.



Στο σημαντικότερο παιχνίδι της βραδιάς η Αταλάντα επιβλήθηκε της Ρόμα και αποσπάστηκε 6 βαθμούς από την αντίπαλο της. Αυτό την εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την είσοδο στην τετράδα του πρωταθλήματος εκτός αν αυτοκτονήσει στην πορεία του.
Η Ρόμα απέδειξε ότι φέτος δεν μπορεί να βάλει υψηλούς στόχους. Χάνει με όλους τους τρόπους και σε παιχνίδια που πρέπει να δείξει χαρακτήρα αντιλαμβάνονται όλοι ότι δεν έχει. Λείπουν οι παίκτες που θα πάρουν στους ώμους τους την ομάδα και θα επιβάλουν την ανωτερότητα τους στον αγωνιστικό χώρο. Έδειξε ότι είναι ομάδα χωρίς μέταλλο και πλέον θα πρέπει να σκέφτονται πως θα κρατήσουν τη θέση που οδηγεί του χρόνου στην Ευρώπη. Ήταν κακή χωρίς δυνατότητα αντίδρασης , η Αταλάντα έπαιξε με πάθος για τη νίκη, οι παίκτες της κέρδισαν όλες τις μονομαχίες, ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ , επέβαλαν το ρυθμό τους και κέρδισαν δίκαια.
Οι σκόρερ του παιχνιδιού ήταν ο Τζέκο στο 44ο λεπτό για τη Ρόμα και οι Παλομίνα και Πάσαλιτς στο 50ο και 59ο λεπτό. Ο Πάσαλιτς μάλιστα έβαλε γκολ με την πρώτη επαφή μιας είχε μπει αλλαγή σε εκείνο το λεπτό.


Πλέον η Ουντινέζε, Σαμπντόρια,Φιορεντίνα μπαίνουν σε περιπέτειες και πρέπει να προσέξουν απ΄εδώ και πέρα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code