ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ: Τελευταίες εξελίξεις και αγώνας κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό


Έπειτα από την απολαυστική και μεστή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην ομάδα του ΟΦΗ , η ομάδα του ΠΑΟΚ δοκιμάζεται σήμερα στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό ο οποίος θα θελήσει να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ και να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου.
Ο Αμπέλ Φερέιρα άφησε εκτός αποστολής τον Λέο Μάτος για λόγους ξεκούρασης και τους Ζίφκοβιτς και Στόχ για λόγους τακτικής, αντίθετα ο Γιαννούλης και ο Βαρέλα προπονήθηκαν κανονικά έπειτα από τα προβλήματα μικροτραυματισμών που αποκόμισαν από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και βρίσκονται στην αποστολή. Η ενδεκάδα δεν θα έχει αρκετές διαφοροποιήσεις και αναμένεται στη θέση του Λέο Μάτος να ξεκινήσει ο Βιειρίνια.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ απαρτίζεται από τους: Πασχαλάκη, Παπαδόπουλο, Ροντρίγκο , Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλη, Μιχαηλίδη, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Αουγκούστο Μαουρίσιο, Μίσιτς, Ελ Καντουρί, Πέλκα, Μπίσεσβαρ, Λάμπρου, Λημνιός, Σφιντέρσκι και Άκπομ.
Επίσης ύστερα από δύο εβδομάδες και πάρα πολύ καθυστέρηση η επαγγελματική επιτροπή αθλητισμού απέστειλε το σκεπτικό της σχετικά με την υπόθεση του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης και την Δευτέρα στις 17/2 θα πραγματοποιηθεί η εκδίκαση της υπόθεσης από το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της super league.Στις τάξεις του δικεφάλου δεν υπάρχει ανησυχία διότι ουσιαστικά η κατηγορία της πολυιδιοκτησίας δεν ευσταθεί από τα στοιχειά που έχει στα χέρια της η ΕΕΑ.Το νομικό τμήμα του δικεφάλου είναι πανέτοιμο και σίγουρο ως προς την έκβαση της υπόθεσης διότι με τα υπάρχοντα στοιχειά δεν υπάρχει σε καμιά περίπτωση πολυιδιοκτησίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code