ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ: Ήττα κατά κράτος

Ο ΠΑΟΚ στο σημερινό ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε πολύ κατώτερος των περιστάσεων και ηττήθηκε με 2-0
Ο Αμπέλ Φερέιρα παρέταξε την ομάδα του ΠΑΟΚ χρησιμοποιώντας για πρώτη φορά μαζί τον Μαουρίσιο και τον Εσίτι και ο Μίσιτς μεταφέρθηκε στο ρόλο του δεκαριού.

Η κακή εικόνα της ομάδας του ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια έχει προκληθεί από την πίεση οπαδών  και ορισμένων δημοσιογράφων προς το πρόσωπο του Άμπελ Φερέιρα, διότι η ομάδα έπαιζε επιθετικό και θελκτικό ποδόσφαιρο και μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα παίζει αρκετά συντηρητικά αλλάζοντας θέσεις και ρόλους σε βασικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε την πάρα πολύ κακή κυκλοφορία της μπάλας εξαιτίας της πίεσης του Παναθηναϊκού με αποτέλεσμα να κάνει πάρα πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή χαραμίζωντας με αυτόν τον τρόπο υποσχόμενες επιθέσεις γεγονός που οδήγησε τον Παναθηναϊκό να βγει γρήγορα στις αντεπιθέσεις και να προκαλέσει προβλήματα στην άμυνα του ΠΑΟΚ.

Το γεγονός ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές της ομάδος δεν έχουν ανανεώσει την συνεργασία τους με τον σύλλογο τους προκαλεί μία ανασφάλεια σχετικά με το μέλλον του στην Τούμπα και έχει αντίκτυπο και στις επιδόσεις τους στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να σκοράρει λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου αλλά μέσω του var το γκολ ακυρώθηκε για χέρι του Μακέντα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι από μία κακή εκτίμηση της φάσης από τον Ίνγκασον και σφράγισε τη νίκη με το τέρμα του Τάσου Χατζηγιοβάνη ο οποίος βγήκε τετ α τετ και πλάσαρε πανέξυπνα και εύστοχα τον Ζίβκοβιτς.

Η ομάδα καλείται άμεσα να αλλάξει προς το καλύτερο το αγωνιστικό της πρόσωπο, διότι η σεζόν έχει ακόμα αρκετό δρόμο και επιπλέον το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν ενισχύθηκε μεταγραφικά δημιουργεί επιπλέον πονοκέφαλο στον Αμπέλ Φερέιρα που μετά τον τραυματισμό του Κρέσπο πού θα κάνει επέμβαση για να ξεπεράσει το πρόβλημά που τον ταλαιπωρεί έχει μείνει με τέσσερα στόπερ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code