ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ: Σοβαρεύτηκε και κέρδισε στο δεύτερο ημίχρονο


Στον σημερινό αγώνα με τον ΟΦΗ ο ΠΑΟΚ κατέβηκε ξανά με διαφορετική ενδεκάδα χρησιμοποιώντας τον Λάζαρο Λάμπρου στην θέση του δεξιού εξτρέμ,τον Ομάρ Ελ Καντουρί στη θέση του αριστερού εξτρέμ,τον Τσούμπα Άκπομ στη θέση του επιθετικού και τον Άντερσον Εσίτι στη θέση του αμυντικού χαφ.
Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλό για την ομάδα του ΠΑΟΚ διότι είχε μία φλύαρη, ανιαρή και ανούσια κατοχή η οποία όχι μόνο δεν μετουσιώθηκε σε γκολ δεν αξιοποιήθηκε ούτε σε φάσεις. Μάλιστα ο ΟΦΗ έκανε και μία πολύ καλή ευκαιρία με το σουτ του Λισάντρο Σεμέδο να καταλήγει λίγο άουτ έπειτα από ολιγωρία της άμυνας του ΠΑΟΚ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του ΠΑΟΚ άλλαξε άρδην και ξεκίνησε να απειλεί την άμυνα του ΟΦΗ με επελάσεις των ακραίων επιθετικών του. Σε μία από αυτές τις επελάσεις ο Δημήτρης Λημνιός κέρδισε πέναλτι από τον Μπράουν του ΟΦΗ. Ο Μπίσεσβαρ ανέλαβε την εκτέλεση όμως νικήθηκε από τον Σωτηρίου και στη συνέχεια της φάσης Τσούμπα Άκπομ έγραψε το 1-0 για τον ΠΑΟΚ. Το 2-0 έγινε έπειτα από εκτέλεση πέναλτι Τσούμπα Άκπομ έπειτα από ενέργεια του Λάμπρου. Στη συνέχεια ο Λάζαρος Λάμπρου σκόραρε με γυριστή κεφάλια και σημείωσε το 3-0. Το 4-0 γράφτηκε με ένα εξαιρετικό σουτ του Ντάγκλας Αουγκούστο από τα 20 μέτρα.
Η ομάδα όταν ανέβασε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε πολύ καλύτερη μπάλα ανέβασαν την απόδοσή τους τα εξτρέμ και επικράτησε εύκολα επί του ΟΦΗ. Η ομάδα θα πρέπει να μην ξανά επαναλάβει την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου διότι δεν ήταν καθόλου καλή και κινδύνεψε μάλιστα να δεχθεί και πρώτη γκολ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code