ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ρόμα για κλάματα. Ήττα από τη Μπολόνια εντός έδρας (video)

Νέα ήττα για τη Ρόμα , εντός έδρας αυτή τη φορά. Μετά το διασυρμό από τη Σασουόλο, έπεσε θύμα μιας εκπληκτικής Μπολόνια που την κέρδισε με 2-3 και την βγάζει πιθανότατα εκτός της τετράδας.
Η Ρόμα νοσεί , είναι πλέον φανερό.
Γράφει ο Αντώνης Πακαλίδης

Για έναν ακόμα εντός έδρας αγώνα η Ρόμα έδειξε ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση. Στα τελευταία τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια έχει τρεις ήττες , από Τορίνο, Γιουβέντους , Μπολόνια και μία ισοπαλία με τη Λάτσιο. Δείχνει ανήμπορη να εκμεταλλευτεί το Ολίμπικο , αυτό που θα έπρεπε να της δίνει ώθηση με τον Φονσέκα να δηλώνει ότι η ομάδα έχει χάσει την νοοτροπία της.
Ο Μιχαΐλοβιτς από την άλλη έριξε στη μάχη έντεκα καμικάζι , δεν έχασαν καμία μονομαχία, σκόραραν εύκολα τρία τέρματα και εγκλώβισαν τους αντιπάλους σε φλύαρες και ανούσιες προσπάθειες. Το έκαναν να φαίνεται τόσο απλό το να κατατροπώσουν τους παίκτες της Ρόμα, που αναρωτιέσαι γιατί δεν το κάνουν και άλλες ομάδες.
Η Ρόμα δεν έχει αρχή , μέση και τέλος. Άμυνα χωρίς πάθος, ανύπαρκτο κέντρο , επίθεση χωρίς σχέδιο. Όταν στο ρόστερ αυτής της ομάδας υπάρχει παίκτης Κριστάντε ο οποίος παίζει βασικός , δεν μπορεί να έχεις απαιτήσεις απ' αυτή τη ενδεκάδα. Όταν ο Ουντέρ ,που έχει στρέψει μεταγραφικά μάτια επάνω του, παίζει για να κατεβούν στο γήπεδο έντεκα τότε το πρόβλημα είναι μεγάλο. Αφύσικα τραγική απόδοση για μια Ρόμα που έχει κίνητρο. Που υπάρχει στόχος. Κανένας δεν δικαιολογεί ότι αυτοί οι παίκτες έχουν θέση σε μια ομάδα που θέλει να παίξει στο Cjampions League.
Η εικόνα του παιχνιδιού ήταν μια πιστή αντιγραφή του κυνηγητού της γάτας με το ποντίκι. Η Μπολόνια πίεσε από το πρώτο λεπτό τη Ρόμα, δεν την άφησε να αλλάξει καμία πάσα, έκλεψε μπάλες, απείλησε και δικαιώθηκε γιατί ουσιαστικά δεν απειλήθηκε παρά μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο σε δύο φάσεις.
Το σκορ διαμορφώθηκε σε 2-3 με σκόρερ για τη Ρόμα στο 22ο λεπτό με αυτογκόλ του Ντενσβιλ και στο 72ο λεπτό ο Μιχταριάν ενώ για τη Μπολόνια σκόραραν ο Ορσολίνι στο 16ο λεπτό και ο Μπάροου στο 26ο και 51ο λεπτό. Στο 80ο λεπτό αποβλήθηκε ο Κριστάντε της Ρόμα.
Πλέον στη Ρώμη όλοι κρίνονται και δεν είναι άμοιρος ευθυνών ο προπονητής Φονσέκα. Η Ρόμα χρειάζεται ένα δυνατό σοκ για να επανέλθει στο πρωτάθλημα. Οι ελλείψεις παικτών είναι πολλές , πέρα όμως απ' αυτό φαίνεται  ένα ντεφορμάρισμα κάτι που θολώνει το μυαλό της ομάδας. Υπάρχει πρόβλημα , φαίνεται και πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση. Ο χρόνος τρέχει και στο τέλος θα ψάχνει βαθμούς για να σώσει τη σεζόν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code