ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πέταξε βαθμούς στην Τρίπολη ο Άρης





Με το μυαλό του στο Κύπελλο Ελλάδος και το ματς με τον Ατρόμητο ο Άρης ήρθε ισόπαλος με τον Αστέρα Τρίπολης (1-1).



Ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξένησε τον Άρη Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της αγωνιστικής της Superleague. Στα πρώτα λεπτά οι Κιτρινόμαυροι προσπάθησαν να πάρουν το πάνω χέρι στο παιχνίδι. Το σουτ του Ματίγια  έξω από την περιοχή στο 4' ήταν η μεγαλύτερη φάση του αγώνα. Στο 13' λεπτό οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με το γκολ από κοντά του Βέλεθ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Φετφατζίδης ενώ στην φάση συμμετείχε και ο Ρόουζ. Στο πρώτο εικοσάλεπτο Άρης είχε την υπεροχή του αγώνα. το 24' ο Λάρσον αστόχησε με την κεφαλιά προ κενής εστίας. Στο 30' βέβαια ο Μάρκ Φερνάντεζ έφερε το ματς στα ίσα από σέντρα του Ινγκλέσιας. Αυτό το γκολ μπήκε κόντρα στην ροή του αγώνα.

Η ομάδα της Τρίπολης ανέβηκε μετά το γκολ και το δεκάλεπτο που ακολούθησε είχε το πάνω χέρι. Στα τελευταία λεπτά ο Άρης ανέβασε ξανά απόδοση και πίεσε αλλά χωρίς να κάνει τελικές προσπάθειες.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν κράτησε μπάλα στην αρχή ο Άρης αλλά στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώθηκε ο τρόπος ε τον οποίο έπαιζαν οι Κιτρινόμαυροι. Στο 53' κακή απομάκρυνση του Κουέστα έδωσε την ευκαιρία στο Μπαράλες να απειλήσει με κεφαλιά. Στο 57' ο Νιτγκινί δεν κατάφερε να κάνει το 1-2 με προβολή μετά από σέντρα του Λάρσον ενώ Ματίγια στο 59' και Σάσα στο 62' απείλησε για δεύτερο γκολ.

Στα τελευταία λεπτά δεν έγινε κάποια αξιόλογη φάση και οι δύο ομάδες πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code