ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Ανιέλι δηλώνει ότι προτεραιότητα έχει η υγεία του κόσμου και όχι ο αθλητισμός

Ο Πρόεδρος της Γιουβέντους Αντρέα Ανιέλι έκανε δηλώσεις σχετικά με τον κορονοϊό που εξαπλώνεται στην Ιταλία και τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Γράφει ο Αντώνης Πακαλίδης

Ο Αντρέα Ανιέλι δήλωσε ότι είναι πολύ πιο σημαντική η υγεία του κόσμου παρά το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου στην Ιταλία. Με πάνω από 200 κρούσματα του ίου η Ιταλία έγινε η τρίτη χώρα σε συχνότητα της ίωσης μετά τη Κίνα και τη Ν. Κορέα.
Με το ντέρμπι που έρχεται μεταξύ της Γιουβέντους με την Ίντερ , ο Ανιέλι δεν είχε καμία αμφιβολία για το ποιο είναι το σωστό που πρέπει να γίνει.
«Η προτεραιότητα είναι η το σύστημα υγείας να προστατέψει τον πληθυσμό από τον κορονοϊό. Μπορεί το πρόγραμμα να είναι πολύ σφικτό και δεν υπάρχουν ημερομηνίες , αλλά όποια απόφαση παρθεί θα πρέπει να εφαρμοστεί. Το να γίνει το παιχνίδι σε άλλο γήπεδο είναι πάρα πολύ περίπλοκο ,
άλλωστε προέχει η δημόσια υγεία.»
Μίλησε και για τον προπονητή της Ίντερ Κόντε , ο οποίος ήταν πριν χρόνια στη Γιουβέντους.
«Ο Κόντε είναι ένα σύμβολο για την Γιουβέντους. Μαζί του κατακτήσαμε τίτλους. Εχουμε μια πολύ καλή σχέση μαζί του αλλά είμαστε επαγγελματίες. Το δεδομένο είναι ότι πήρε την Ίντερ για να την κάνει πρωταγωνίστρια μαζί με τον Στήβεν Ζανγκ , τον οποίο σέβομαι και με συναρπάζει.»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code