ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Το προφίλ της Γουλβς που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στο Γιουρόπα Λιγκ



Ανάλυση της αντιπάλου της Γουλβς, που θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στην φάση των 16 του Γιουρόπα Λιγκ.



Ο Ολυμπιακός σήμερα το μεσημέρι έμαθε τον αντίπαλο του για την φάση των 16 του Γιουρόπα Λιγκ με την κλήρωση που έγινε στην Νιόν της Ελβετίας στις 14 00. Οι Πειραιώτες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την Αγγλική Γουλβς. Η ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο παίζει εξαιρετικά φέτος και είναι πολύ αποτελεσματική. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 8η θέση του Αγγλικού πρωταθλήματος με 32 βαθμούς.

Ο προπονητής

Ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο είναι ο προπονητής της Γουλβς. Ο 45χρόνος Πορτογάλος ανέλαβε την Αγγλική ομάδα και μέσα σε δύο χρόνια όχι μόνο την ανέβασε από την Τσάμπιονσιπ, αλλά την έκανε να πρωταγωνιστεί στις δύο τελευταίες χρονιές στην Πρέμιερ Λιγκ. Η ομάδα από τα Δυτικά Μίντλαντς είχε κάνει ρεκόρ με τους 99 πόντους στην Τσάμπιονσιπ, οπού πήρε και το τρόπαιο εκείνη την χρονιά.

Η "νεοφώτιστη" Γουλβς κατόρθωσε να βγει έβδομη πέρσι και να πάρει ένα εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ. Φέτος στοχεύει σύμφωνα με δηλώσεις των παικτών της ακόμη και για μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ποιοι είναι οι αστέρες της ;



Η Γουλβς έχει μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ της. Κάτω από τα δοκάρια βρίσκεται ο Ρουί Πατρίσιο που είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής Πορτογαλίας. Μεγάλη απειλή για τα αντίπαλα τέρματα είναι ο Μεξικανός επιθετικός Χιμένεζ αλλά και ο Ισπανός εξτρέμ Ανταμά Τραορέ. Έχουν μεγάλη ευστοχία, είναι γρήγοροι και μπορούν να δημιουργήσουν ζημιά με το παραμικρό. Οι Νέβες και Ζοάο Μουτίνιο έχουν σουτ...φωτιά και δίνουν δικό τους ρυθμό και ζωντάνια στο παιχνίδι.


Τρόπαια

Οι 'Λύκοι' κατέκτησαν το Αγγλικό πρωτάθλημα τρεις φορές. Συγκεκριμένα αναδείχτηκαν ως πρωταθλητές το 1954, το 1958 και το 1959. Ενώ πέντε φορές τερμάτισαν ως δεύτεροι. Έχουν κερδίσουν όλους τους εγχώριους τίτλους τουλάχιστον από μια φορά, αφού τέσσερις φορές κατάκτησε το Κύπελλο Αγγλίας και δύο το Λιγκ Καπ.

Η Γούλβς έχει και παίξει και έναν ευρωπαϊκό τελικό. Σε δύο επαναληπτικούς έχασε από την Τότεναμ με 3-2 στον τελικό του Ουέφα του 1972.

Γήπεδο

Το Μολινό αποτελεί την έδρα της Γούλβς από το 1889. Έγιναν τρεις ανακαινίσεις μέχρι σήμερα και χωράει αυτή τη στιγμή 31.500 φιλάθλους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code