ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Με τους βασικούς για την προκριση


Πολλούς απο τους βασικούς του παίχτες θα χρησιμοποιήσει οπως φαίνεται ο Πέδρο Μάρτινς στη σημερινή ρεβάνς με την Λαμια στο Γήπεδο Καραϊσκάκη(18:00,0-0 το πρώτο παιχνίδι).

Λογικά θα αποφύγει το μεγάλο,οπως συνηθίζει ροτέισον,θέλοντας έτσι να αποφύγει εκπλήξεις σαν την περσινή του αποκλεισμού από την Λαμια στο Καραϊσκάκη. Είναι δεδομένο βέβαια ότι θα μπει πολύ δυνατά απο το πρώτο λεπτό γιατί τον βολευει μόνο η νίκη. 

Οι είκοσι που υπολογίζει ο Μαρτίνς είναι οι: Αλέν, Καραργύρης, Τζολάκης, Μαρτίνης, Γκασπάρ, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Σισέ, Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Καφού, Εμρέ Μορ, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Μασούρας, Βαλμπουενά, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, καθότι είναι τιμωρημένος με 2 αγωνιστικές. Εκτος αποστολής έμειναν οι Μπουχαλάκης,Σα,Μπα,Χριστοδουλόπουλος, Ξενιτίδης διότι ακολουθεί Γολγοθάς για τον Ολυμπιακό ,Άρσεναλ μεσα -έξω ,  Τούμπα (23/2) να αντιμετωπίσει τον Π.Α.Ο.Κ ,και έπειτα η έναρξη των Play off.Εκτός έμειναν επίσης και  οι τραυματίες Τοροσίδης, Μπρούνο και Σουντανί.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code