ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΛΑΜΙΑ-ΑΡΗΣ: Να αντιδράσει, να νικήσει για να ελπίζει!

Η Λαμία υποδέχεται την ομάδα του Άρη στη τελευταία ευκαιρία που έχει για να κυνηγήσει την είσοδο στα play-offs.



Δύσκολο παιχνίδι για τη Λαμία στην 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος καθώς φιλοξενεί στο ΔΑΚ Λαμίας την ομάδα του Μίκαελ Ένινγκ. Αυτή είναι και η τελευταία ευκαιρία της ομάδας από τη Φθιώτιδα για την είσοδο στην εξάδα. Για να είμαστε και ξεκάθαροι δεν είναι και 100% στο χέρι της αλλά η Λαμία θα παλέψει για να διεκδικήσει τις οποίες πιθανότητες έχει.

Με δύο σημαντικές απουσίες, του μακροχρόνια τραυματία Βασίλη Πλιάτσικα και του τιμωρημένου Ντάνι Μπεχαράνο, θα αντιμετωπίσουν οι κυανόλευκοι τους Θεσσαλονικείς. Ο Άκης Μάντζιος πήρε στην αποστολή για τον αγώνα 20 παίκτες, ανάμεσα τους και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα το Χρήστο Αραβίδη.

Όσον αφορά στα βασικά πλάνα του Έλληνα προπονητή ο Θεοδωρόπουλος θα βρεθεί ξανά κάτω από τα δοκάρια, αφήνοντας ένα μικρό παράθυρο ανοιχτό για να κάνει την πρώτη του εμφάνιση ο Ντέιβις Επασί. Δεξιά στην άμυνα ο Σκόνδρας θα διατηρήσει θέση στη βασική ενδεκάδα και αριστερά ο ο Βάντερσον θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Αντέτζο και το Βύντρα που θα επανέλθει στο αρχικό σχήμα. Στη δυάδα των χαφ σε 4-2-3-1 ο Δημούτσος με το Νιάσε θα διατηρήσουν τις θέσεις τους. Μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο θα κινηθεί ο Ταιρόνε, έχοντας δεξιά το Βασιλόγιαννη, αριστερά το Ρόμανιτς και στην κορυφή πιθανολογούμε ότι θα επιστρέψει ο Βραζιλιάνος Μπιανκόνι, με το Τάσο Καραμάνο να παίρνει κάποιες ανάσες.

Αναλυτικά η αποστολή:

Θεοδωρόπουλος, Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Βύντρα, Τζανετόπουλος, Βάντερσον, Μπάχανακ, Νιάσε, Δημούτσος, Μπουλούλης, Σάλιακας, Βασιλόγιαννη, Ταιρόνε, Ρόμανιτς, Βιγιάλμπα, Σάσι, Καραμάνος, Μπιανκόνι, Αραβίδης.

Ώρα: 20:00μ.μ.
Γήπεδο: ΔΑΚ Λαμίας
Μετάδοση: ErtSportsHd
Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλα), VAR: Παπαπέτρου (Αττική) 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code