ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Την έκπληξη η Λέτσε, νίκη για Σαουόλο και Τζένοα, κακή ισοπαλία για τη Μπρέσια

Η Λέτσε έκανε βήμα για την παραμονής της με τη νίκη της επί της Νάπολι εκτός έδρας. Η Σασουόλο καταδίκασε τη Σπαλ με τη νίκη τους ενώ η Τζένοα νίκησε και ελπίζει. Η Μπρέσια έχασε την ευκαιρία να πάρει τρεις βαθμούς και έμεινε στην ισοπαλία.
Γράφει ο Αντώνης Πακαλίδης

Η Σαουόλο έριξε στο καναβάτσο τη Σπαλ και την άφησε στον πάτο της βαθμολογίας. Με τη νίκη εξασφάλισε την παραμονή στη κατηγορία και μάλιστα έχει φτάσει τις ομάδες που μάχονται για την έξοδο στην Ευρώπη.
Προηγήθηκε η Σπαλ στο 24ο λεπτό με τον Μπονιφάτσι το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος η Σασουόλο με δύο τέρματα των Καπούτο με πέναλτι στο 65ο λεπτό και του Μπογκά στο 90ο έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη.



Η Νάπολι δεν κατάφερε να συνεχίσει την ανοδική πορεία της. Έχασε εντός έδρας από τη Λέτσε και έδειξε ότι η σταθερότητα δεν αποτελεί ατού της φετινής ομάδας. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν για τους τρεις βαθμούς, που τους έχουν ανάγκη, ανέβηκαν στη βαθμολογία , είναι [άνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και συνεχίζουν τον αγώνα τους.
Η Λέτσε προηγήθηκε με τον Λαπαντούλα στο 26ο λεπτό για να ισοφαρίσει ο Μίλικ στο στο 48ο. για τη Νάπολι. με δύο τέρματα στο 61ο και 82ο λεπτό των Λαπαντούλα και Μανκοσού αντίστοιχα πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων. Το τελικό 2-3 έκανε ο Καγιεχόν στο 90ο λεπτό.




Η Τζένοα εκμεταλλεύτηκε την έδρα της , πήρε σημαντική νίκη επί της Κάλιαρι με 1-0. Οι γηπεδούχοι έπρεπε να κερδίσουν αν θέλουν να συνεχίσουν να πιστεύουν στην παραμονή και το κατάφεραν με ένα γκολ του Πάντεφ στο 43ο λεπτό. Οι νησιώτες περνάνε περίοδο ντεφορμαρίσματος αφού στα τελευταία πέντε παιχνίδια αγνοούν τη νίκη. Ανάσα για τους γενοβέζους για τη δύσκολη συνέχεια.

Τέλος η Μπρέσια βρέθηκε πολύ κοντά στη νίκη επί της Ουντινέζε αφού προηγήθηκε στο 810 λεπτό με τον Μπιζόλι αλλά η απάντηση της Ουντινέζε ήρθε στις καθυστερήσεις τους παιχνιδιού με τον Ντε Πολ να σκοράρει στο 92ο λεπτό. Η ισοπαλία μοιάζει καταδικαστική για την ομάδα της Μπρέσια γιατί με νίκη θα έβαζε υποψηφιότητα για να είναι μέσα στις ομάδες που θα διεκδικούσαν την παραμονή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code