ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η Ρόμα σε μόνιμη κρίση

Η κρίση στη Ρόμα συνεχίζεται και κανένας δεν ξέρει πότε θα τερματιστεί η κατηφόρα. Οι συνεχόμενες ήττες έχουν βαρύνει το περιβάλλον και δεν θα αργήσει η αντίδραση έιτε των διοικούντων με αποφάσεις είτε το φιλάθλων.
Γράφει ο Αντώνης Πακαλίδης

Η ομάδα που πριν δύο χρόνια έφτασε στους «4» του Champions League , σήμερα βρίσκεται στο ναδίρ των απαιτήσεων που έχουν οι φίλοι της σε όλο το κόσμο. Από εκείνη τη ομάδα δεν υπάρχουν στη ομάδα ο Άλισσον, ο Φλορέντζι, ο Μανωλάς, ο Ναϊγκολάν, ο Στρούτμαν, ο Ντε Ρόσσι, παίκτες προσωπικότητες, με τεράστια ποιότητα και κίνητρο για να πετύχουν. Τώρα βλέποντας κάποιος τον Κριστάντε, τον Φάζιο, τον περσινό Ν' ζονζι, τον Σαντόν, κ.λπ μπορεί να πέσει σε κατάθλιψη. Καμία σύγκριση με το τι υπήρχε και πιο είναι το φετινό ρόστερ.
Μια ομάδα χωρίς προσωπικότητα, χωρίς μέταλλο, χωρίς ταυτότητα, που προσπαθεί να παίξει ένα ποδόσφαιρο χωρίς αρχή , μέση και τέλος. Κατάφερε να χάσει από τις ομάδες του Τορίνο εντός έδρας, από τη Μπολόνια, από τη Σασουόλο, από την Αταλάντα δύο φορές, χωρίς να φέρει καμία αντίσταση.
Οι τραυματισμοί έχουν παίξει το ρόλο τους, αν σκεφτεί κανείς ότι υπάρχει ο Παστόρε ο οποίος δεν παίζει εδώ και καιρό, ο Ζαπακόστα που δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου, έχασε το Ζανιόλο μέχρι τέλος της σεζόν, ο Περότι μπανοβγαίνει στην ενδεκάδα, ο Νταβαρά χάνει περίοδο αγώνων με αποτέλεσμα να μην υπάρχει μία ενδεκάδα που θα δέσει και θα καταφέρει να αποδώσει τα μέγιστα.
Ο προπονητής προσπάθησε να φέρει νέα νοοτροπία, υστερεί πολύ στο κομμάτι του να προσδώσει την απαραίτητη νοοτροπία ώστε να λύνονται προβλήματα που δημιουργούνται μέσα στη σεζόν. Οι προσπάθειες του να παίξει ένα άλλο ποδόσφαιρο σκόνταψε στις ελλείψεις των παικτών , ταυτόχρονα όμως δεν έκανε και κάτι καλύτερο , δεν έχει βελτιώσει κανέναν παίκτη με αποτέλεσμα να βλέπουμε ένα Τζέκο να προσπαθεί να τα βάλει με μια άμυνα που είναι επάνω του.
Η ελπίδα που φαίνεται και είναι όλοι σε αναμονή για την ευχάριστη έκβαση της είναι η αλλαγή ιδιοκτησιακού  της ομάδας. Να δοθεί μία νέα πνοή , θα βάλει βάσεις για μία ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει στην Ιταλία και την Ευρώπη, να στελεχώσει τις θέσεις με σπουδαίους επαγγελματίες αλλά και την ομάδα με παίκτες που μπορούν να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις που υπάρχουν για τη Ρόμα.
Η Ρόμα έχει όλα τα εχέγγυα να είναι μία πρωταγωνίστρια ομάδα , ένα γήπεδο και μερικές καλές μεταγραφές μπορούν να την απογειώσουν. Μέχρι τότε δυστυχώς η εικόνα της είναι κακή και χρειάζεται άμεση βελτίωση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code