ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μεγάλη νίκη των Σέλτικς, συνεχίζουν οι Οκλαχόμα

Τα 2 εναπομείναντα παιχνίδια έγιναν χθες και έτσι τώρα στο NBA περιμένουν το All Star Game.Ειδικότερα,στη Βοστώνη και το πρώτο παιχνίδι της χθεσινής βραδιάς οι Σέλτικς πήραν το ντέρμπι επί των Κλίπερς με σκορ 141-133 έπειτα από διπλή παράταση.  Με το σκορ στο 114-114 ο Κέμπα Γουόκερ έχασε το τελευταίο σουτ με αποτέλεσμα την πρώτη παράταση του αγώνα. Στη συνέχεια του αγώνα οι Σέλτικς είχαν το προβάδισμα αλλά ο Λάουντρι Σάμετ έβαλε το τρίποντο ισοφάρισης για το 127-127 με 20 δευτερόλεπτα να απομένουν. Ο Τέιτουμ έχασε το τελευταίο σουτ και έτσι το ματς οδηγήθηκε σε νέα παράταση εκεί όπου ο Τέιτουμ και ο Γουόκερ έβαλαν σημαντικά καλάθια "παίρνοντας" το αίμα τους πίσω. Κορυφαίος ο Τζέισον Τέιτουμ με 39 πόντους και 9 ριμπάουντ. Για τους Κλίπερς ξεχώρισε ο Λου Γουίλιαμς με 35 πόντους που όμως εκτός από την ήττα οι φιλοξενούμενοι είδαν και τον Πολ Τζορτζ να τραυματίζεται για άλλη μια φορά το αριστερό του χέρι.

Στον άλλον αγώνα της βραδιάς μεγάλη νίκη πήραν οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ με 118-123 μέσα στη Νέα Ορλεάνη και τους Πέλικανς. Ο Ζάιον Γουίλιαμσον έκανε καινούργιο ρεκόρ καριέρας με 32 πόντους αυτή τη φορά αλλά δεν ήταν αρκετό. Οι νικητές είχαν για πρωταγωνιστή τον Ντανίλο Γκαλινάρι με 29 πόντους.

Οι ομάδες θα πάρουν ρεπό τώρα στο ΝΒΑ για τη βδομάδα του All Star με τα παιχνίδια Team USA vs Team world και Team Giannis vs Team LeBron να είναι προγραμματισμένα για τις 15 και 17 Φεβρουαρίου αντίστοιχα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code