ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Πράξη δεύτερη και τελευταίες εξελίξεις


Το στρατόπεδο του δικέφαλου κινείται ήδη από τις αρχές της εβδομάδας στους ρυθμούς του κυριακάτικου ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γερμανός Τόμπιας Στίλερ ο οποίος είναι διαιτητής πρώτης κατηγορίας και έχει σφυρίξει αγώνες UEFA Champions League, UEFA Europa League και του UEFA Nations League . Επίσης να αναφερθεί ότι όλοι η διαιτητική τετράδα είναι Γερμανοί το οποίο συμβαίνει πρώτη φορά.
Στα αγωνιστικά νέα στη διάθεσή του Αμπέλ Φερέιρα ο Βιεϊρίνια και ο Γιαννούλης οι οποίοι προπονήθηκαν κανονικά. Μένει να δούμε εάν ο Αντελίνο Βιεϊρίνια χρησιμοποιηθεί στο αρχικό σχήμα. Απουσιάζουν οι μακροχρόνια τραυματίες Λέο Ζαμπά και Άνχελ Κρέσπο.
Το μεσημέρι ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ότι έχουν εξαντληθεί όλα τα εισιτήρια για το ντέρμπι και ότι θα υπάρξουν επιπλέον μέτρα ασφαλείας έτσι ώστε να πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση ομαλά χωρίς να υπάρξουν έκτροπα.
Η υπόθεση πολυιδιοκτησίας για τις ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΕ Ξάνθη έχει αναβληθεί η εκδίκαση για την Δευτέρα 24/2 και επίσης υπάρχει προσφυγή για την ακύρωση της ανάκλησης της συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα στο Συμβούλιο της Επικρατείας και από τις 2 ΠΑΕ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code