ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σαββατοκύριακο φωτιά στην Ιταλία

Σαββατοκύριακο με πολύ δυνατά ματς αυτό που έρχεται στην Ιταλία. Αγώνες που θα καθορίσουν την μετέπειτα πορεία των ομάδων. Οι χαμένοι θα βρεθούν σε δύσκολη θέση , με τους νικητές να δούνε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία.
Γράφει ο Αντώνης Πακαλίδης

Το Σάββατο η αγωνιστική περιλαμβάνει τρεις αγώνες, με τα αποτελέσματα τους να κρίνουν πολλά στη βαθμολογία.
Το πρώτο είναι ανάμεσα τη Λέτσε και τη Σπαλ. Η Λέτσε θέλει να κάνει βήμα παραπάνω ειδικά με΄τα τη νίκη της μέσα στη Νάπολι. Παίζει στην έδρα της , η Σπαλ έχει μείνει στην τελευταία θέση και θα παίξει το ύστατο χαρτί για την παραμονή.
Η Μπολόνια υποδέχεται τη Τζένοα σε παιχνίδι διαφορετικών στόχων για τις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι μετά τη νίκη στη Ρώμη έχουν μπει στη διεκδίκηση μίας θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη. Η Τζένοα θέλει νίκη για να φύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Δεν έχει πολλά περιθώρια για να χάνει βαθμούς , οπότε θα παίξει για τη νίκη.
Το βραδινό ματς του Σαββάτου είναι από τα πιο κρίσιμα για τη Ρόμα. Το παιχνίδι με την Αταλάντα είναι do or die. Η Αταλάντα παίζει στην έδρα της , είναι σκληρή και δυνατή ομάδα, στοχεύει στην τετράδα του πρωταθλήματος για να ξαναπαίξει στο επόμενο Champions League, οπότε η νίκη και γι' αυτή είναι μονόδρομος. Η Ρόμα αν χάσει χάνεται. Θα μείνει έξι πόντους πίσω από την αντίπαλο της και θα αρχίσει να απομακρύνεται η τετράδα γι' αυτή. Ντέρμπι με όλη τη σημασία της λέξεως.
Την Κυριακή δεσπόζει το ντέρμπι μεταξύ της Λάτσιο και της Ίντερ. Μόλις την προηγούμενη αγωνιστική η Ίντερ ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και τώρα καλείται να υπερασπιστεί αυτή τη συνθήκη. Η Λάτσιο βλέπει τη δεύτερη θέση με νίκη επί των νερατζούρι , παίζει στο Ολίμπικο και έχει τη δύναμη να νικήσει και να βάλει από κάτω την Ίντερ. Σε φόρμα και οι δύο ομάδες, περιμένουμε να δούμε ένα παιχνίδι αντάξιο των δύο ομάδων.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια η Ουντινέζε υποδέχεται τη Βερόνα, η Σασουόλο την Πάρμα και η Γιουβέντους τη Μπρέσια.
Η Κάλιαρι υποδέχεται τη Νάπολι που η νίκη είναι ζητούμενο και για τους δύο. Οι νησιώτες θέλουν επανακάμψουν , ενώ οι παρτενοπέι θέλουν να κεφαλαιοποιήσουν την καλή εμφάνιση και νίκη τους για το Coppa Italia μέσα στο Μιλάνο επί της Ίντερ.
Τη Δευτέρα υπάρχει το παιχνίδι της Μίλαν εναντίον της Τορίνο. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code