ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λευκή ισοπαλία και...όλα θα κριθούν στο Περιστέρι







Ο Άρης και ο Ατρόμητος θα λύσουν τις διαφορές τους στο Περιστέρι μετά την λευκή ισοπαλία στο Κλεάνθης Βικελίδης.



Ο Άρης Θεσσαλονίκης υποδέχθηκε τον Ατρόμητο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά, έτσι και αλλιώς το Κύπελλο είναι ο στόχος της ομάδας του Ένινγκ για την φετινή σεζόν. Στο 13' ο Βέλλιος είδε τον Κουέστα εκτός εστίας αλλά το πλασέ του πήγε ψηλά άουτ. Η πρώτη μεγάλη φάση στον αγώνα ανήκει στον Άρη και τον Ντιγκινί. Ο Γκάμα εκτέλεσε κόρνερ και ο Ντιγκινί σούταρε με τον Στρούγγη να διώχνει την μπάλα πάνω στην γραμμή στο 16'.

Ο Ατρόμητος προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς και να βγει σε αντεπιθέσεις. Όμως οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι στον αγώνα. Το ημίχρονο έληξε 0-0.


Ο Άρης μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο με τον Λάρσον στο 47' να φεύγει στην πλάτη της άμυνας του Ατρομήτου αλλά να προχωράει σε λανθασμένη μπαλιά και όχι σουτ. Στο 50' ένα σουτ του Ματίγια μέσα στην περιοχή επηρεάστηκε από τα χέρια των παικτών του Αττρομήτου. Όμως ο διαιτητής Βάτσιος όπως και ο διαιτητής VAR λανθασμένα δεν έδειξαν υπόδειξη για πέναλτι. Στο 63' ο Άρης τελικώς κέρδισε πέναλτι για μαρκάρισμα του Βέλλιου στον Ματίγια. Ο Μπρούνο Γκάμα ανέλαβε να το εκτελέσει αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Το χαμένο πέναλτι έριξε την ψυχολογία των Κιτρινόμαυρων ολοφάνερα. Ο Ανδρούτσος στο 75' βγήκε τετ-α-τετ με τον Κουέστα, πλάσαρε στο Ούμπιδες αλλά ο Δεληζήσης αποσόβησε τον κίνδυνο.  Στο 80' οι γηπεδούχοι απείλησαν μετά από πολύ ώρα με σουτ του Κορχουτ που κατέληξε πάνω στην αγκαλιά του Μέγιερι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code