ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η δουλειά του Ιντζάκι στη Λάτσιο δεν περνάει απαρατήρητη

Η πορεία της Λάτσιο στο φετινό πρωτάθλημα έχει την υπογραφή του, κατά γενική ομολογία, του προπονητή της Σιμεόνε Ιντζάκι. Η διεκδίκηση του πρωταθλήματος είναι ένα παράσημο για τον ίδιο κάτι που τον προηγούμενο καιρό δεν ήθελε ούτε καν να ακούει.
Γράφει ο Αντώνης Πακαλίδης

Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι ο Σιμεόνε Ιντζάκι κατάφερε αθόρυβα να κάνει μία ομάδα που σήμερα διεκδικεί το πρωτάθλημα και θέλει να ρίξει τη Γιουβέντους από το θρόνο της μετά από 9 χρόνια. Χωρίς τις μεγάλες μεταγραφές αλλά με επιμονή και υπομονή έχτισε τη Λάτσιο έτσι ώστε να υπερηφανεύεται ότι η δυναμική της βασίζεται σε παίκτες που έμαθαν από τον προπονητή τους πως να ανεβάσουν το επίπεδο τους και να παίζουν το παιχνίδι του.
Όλα αυτά βέβαια δεν περνάνε απαρατήρητα , ειδικά από ομάδες που έχουν ανάγκη από έναν προπονητή που πετυχαίνει στόχους.
Ο Σιμεόνε Ιντζάκι λοιπόν έχει μπει στο στόχαστρο των Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα και Μίλαν για ενδεχόμενη μετακίνηση του.
Τα προβλήματα της Γιουβέντους με το Σάρι αρχίζουν να γίνονται ορατά και η πίεση που υπάρχει πλέον είναι μεγάλη. Ο Ιντζάκι φαντάζει ένας καλός λόγος για να ξαναμπούν κάποια πράγματα στη θέση του.
Η Μπαρτσελόνα μετά τη φυγή του Βαλβέρδε σίγουρα ψάχνει κάποιον στον οποίο θα εμπιστευτεί τα επόμενα βήματα. Γι' αυτούς ο Ιντζάκι είναι μία λύση ουσίας.
Η Μίλαν ψάχνει να βρει ανθρώπους που θα την ξανακάνουν μεγάλη. Ο Πιόλι δεν θα συνεχίσει κατά τα φαινόμενα οπότε έρχεται ως φυσικό επακόλουθο να ρίχνει ματιές σε όποιον φαντάζει στα μάτια της πετυχημένος.
Το σίγουρο είναι ότι ο Ιντζάκι θα έχει προτάσεις για να πάει σε ομάδα που θα μπορεί να του προσφέρει περισσότερους πόρους για να κάνει κινήσεις στη μεταγραφική σκακιέρα. Το θέμα είναι αν η Λάτσιο θα κάνει τη δική της κίνηση ή ο ίδιος θα μείνει πιστός σ' αυτό που έχτισε και θα θελήσει να υπηρετεί και την επόμενη χρονιά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code