ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Έμεινε πρώτη η Γιουβέντους. (video)

Έμεινε πρώτη η Γιουβέντους μετά τη νίκη της επί της Σπαλ, ενώ Φιορεντίνα - Μίλαν και Μπολόνια - Ουντινέζε έμειναν στο 1-1.
Γράφει ο Αντώνης Πακαλίδης

Η Γιουβέντους δεν έκανε γκέλα, πήρε τη νίκη στην έδρα της Σπαλ και συνεχίζει πρωτοπόρα το πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι έμειναν στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και χάνουν σιγά σιγά τις ελπίδες τους για την αποφυγή του υποβιβασμού.
Τα δύο τέρματα των γιουβεντίνων τα πέτυχαν οι Ρονάλντο στο 39ο και Ράμσεϋ στο 60ο λεπτό για αν μειώσει η Σπαλ με τον Πετάνια στο 69ο λεπτό με πέναλτι. Αυτό είναι το 11ο σερί παιχνίδι που σκοράρει ο Κριστιάνο Ρονάλντο.



Η Μίλαν δεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το Αρτέμιο Φράνκι. Η Φιορεντίνα αν και με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Εστεβάο στο 62ο λεπτό., κατάφερε να ισοφαρίσει λίγο πριν το τέλος και να πάρει πολύτιμο βαθμό για να μη μπλέξει με τις ομάδες που αγωνίζονται για την παραμονή στη κατηγορία. Το σκορ άνοιξε ο Ρέμπιτς στο 56ο λεπτό για να ανταποδώσει ο Πουλγάρ με πέναλτι στο 85ο.



Στο «Ρενάτο Νταλλάρα» η Ουντινέζε ακούμπησε τη νίκη αλλά ένα γκολ στις καθυστερήσεις από τον Παλάσιο της στέρησε το τρίποντο. Ακόμα και ο βαθμός της δίνει την ψυχολογία να ξεφύγει από τα κάτω στρώματα της βαθμολογίας και να νιώθει πιο άνετα. Η Μπολόνια γλίτωσε με την ισοπαλία κάτι που δεν ήταν το ζητούμενο από την αρχή του παιχνιδιού. Με νίκη θα ήταν πιο κοντά στις θέσεις της Ευρώπης.
Τα τέρματα πέτυχαν, για την Ουντινέζε ο Οκάκα στο 33ο λεπτό και ισοφάρισε ο Παλάσιο στο 90+1 των καθυστερήσεων.



Για σήμερα Κυριακή υπάρχουν πολλά παιχνίδια που έχουν αναβληθεί λόγω του κορωναϊού και δεν γνωρίζω αν θα γίνει κάποιο. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code