ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ντέρμπι στην ανατολή, στην Ιντιάνα οι Μάβερικς

Τα ξημερώματα αναμένονται να διεξαχθούν 10 αγώνες με μερικούς να ξεχωρίζουν.
Σίγουρα την παράσταση κλέβει η αναμέτρηση των Χιτ με τους Σέβεντι Σίξερς η οποία έχει έντονο άρωμα πλέι οφ. Από 2 ήττες προέρχονται οι Φιλαδέλφεια οι οποίοι βρίσκονται στην 6η θέση και σίγουρα θέλουν την νίκη ώστε να ανέβουν στη βαθμολογία για να έχουν πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Χωρίς τον Ρίτσαρντσον ενώ για τους γηπεδούχους ο Γουίνσλοου θα είναι η μοναδική απώλεια. Ο αγώνας ξεκινάει στις 02:30.

Ένα πολύ ενδιαφέρον ματς είναι αυτό ανάμεσα στους Πέισερς και τους Μάβερικς. Οι 2 ομάδες έχουν περίπου την ίδια πορεία ενώ βαθμολογικά διαφέρουν μόνο μια θέση (5οι οι Πέισερς,6οι οι Μάβερικς) σ'έναν αγώνα που θα υπάρχουν κάποιες σημαντικές απουσίες. Σίγουρα η απουσία του Ντόνσιτς είναι η σημαντικότερη. Απόντες επίσης είναι οι Σεθ Κάρι και Πάουελ για τους Μάβς ενώ ο Γουόρεν είναι η μοναδική απώλεια των Ιντιάνα. Στις 02:00 η έναρξη του αγώνα.

Στο Λος Άντζελες οι Κλίπερς φιλοξενούν τους Σπέρς. Βαθμολογικά η διαφορά είναι τεράστια καθώς οι γηπεδούχοι όντας 2οι δεν έχουν πρόβλημα ενώ τα "Σπιρούνια" χρειάζεται να χτίσουν ένα καλό σερί προκειμένου να μη χάσουν τα πλέι οφ για πρώτη φορά μετά από 22 χρόνια. Στις 05:30 το τζάμπολ.

Οι Μπρούκλιν Νέτς θα αντιμετωπίσουν τους Φοίνιξ Σάνς στις 02:30. Χωρίς τον Ίρβινγκ ο οποίος ήταν άτυχος και τραυματίστηκε στον προηγούμενο αγώνα με τους Γουίζαρντς , θα παραταχθούν οι Νέτς που έχουν σκοπό την αποφυγή της 8ης θέσης καθώς όπως ανέφεραν παίκτες και ο προπονητής Κέννυ Άτκινσον, δε θέλουν τον Αντετοκούμπο και τους Μπάκς από τον 1ο γύρο.

Οι υπόλοιποι αγώνες:

02:00 Χόρνετς - Ορλάντο Μάτζικ

02:00 Καβαλίερς - Νιου Γιορκ Νικς

02:00 Ουίζαρντς - Γκόλντεν Στέιτ Γόριορς

02:30 Ατλάντα Χόκς - Σέλτικς

03:00 Γκρίζλις - Πίστονς

05:00 Σακραμέντο Κινγκς - Μινεσότα Τίμπεργουλβς




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code