ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Οι μνηστήρες για το Γκενίζ Ουντέρ

Έχουν ξεκινήσει οι φήμες για την μετακίνηση του τούρκου διεθνή της Ρόμα Γκενίζ Ουνέρ στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.
Γράφει ο Αντώνης Πακαλίδης

Την χειμερινή περίοδο των μεταγραφών ο Ουντέρ βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων για ανταλλαγή με το Σόουζο της Μίλαν. Τελικά ο Σόουζο πήγε στη Σεβίλλη και τούρκος έμεινε στη Ρώμη.
Το ενδιαφέρον όμως των μιλανέζων συνεχίζεται και προσπαθούν να βρουν τρόπο ώστε το καλοκαίρι να τον κάνουν δικό τους. Ο παίκτης δεν είναι αρνητικός γι' αυτή τη μετακίνηση και όλα θα κριθούν μετά το τέλος του πρωταθλήματος.
Ένα ανέλπιστο αντίπαλο για την μεταγραφή του Ουντέρ βρήκε η Μίλαν στο πρόσωπο του Μουρίνιο, οποίος κοιτάζει την περίπτωση του. Το ενδιαφέρον έγινε γνωστό τις τελευταίες μέρες με το ποσό που γράφεται να αγγίζει τα 35 εκ. ευρώ.
Η Ρόμα έχει αποφασίσει να πουλήσει τον παίκτη και δεν θα σταθεί εμπόδιο σε περίπτωση που υπάρξει πρόταση γι' αυτόν.
Έχει γίνει άλλωστε γνωστό ότι ο νέος ιδιοκτήτης θα κάνει τις ενέργειες που απαιτούνται ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα με την Επιτροπή Οικονομικών της ΟΥΕΦΑ και θα μπει στο χορό των μεταγραφών από το πάνω ράφι με το όνομα που γράφτηκε , για πρώτη φορά, να είναι αυτό του Μέρτενς της Νάπολι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code