ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τα «πάνω-κάτω» έφερε ο Εθνικός...έναντι της Ομόνοιας

Στον σημερινό αγώνα(9/2), μεταξύ της Ομόνοιας και του Εθνικού Άχνας, τα δεδομένα ανατράπηκαν με τους φιλοξενούμενους να φέρνουν τα «πάνω-κάτω» και να επικρατήσουν της Ομόνοιας με 1-2.

Οι «πράσινοι» έχασαν μεγάλη ευκαιρία να φτάσουν στην κορυφή της βαθμολογίας, παραμένοντας στην 2η θέση με 38 βαθμούς ενώ, η ομάδα της Άχνας με την μεγάλη της νίκη πέρασε στην 10η θέση με 17 βαθμούς.

Στο 59' σκόραρε για τον Εθνικό ο Χριστοφή και στο 76' ο Μαρκόφσκι με πέναλτι ενώ, δύο λεπτά νωρίτερα είχε ισοφαρίσει με πέναλτι ο Ντάρμπισαιαρ για την Ομόνοια. Σημειώνεται πως, στο 13' οι γηπεδούχοι ζήτησαν κόκκινη κάρτα σε μαρκάρισμα του Κορρέα στον Ντάρμπισαιαρ που έφευγε μόνος απέναντι στον  Μπογκαντίνοφ.

Χωρίς τις μεγάλες φάσεις ξεκίνησε το παιχνίδι που όσο περνούσε η ώρα γινόταν όλο και πιο σκληρό το παιχνίδι, με τα 13 φάουλ σε 22 λεπτά αγώνα να φανερώνουν νευρικότητα και ένταση στις δύο ομάδες. Από το 25΄ λεπτό και μετά η Ομόνοια ανέβασε την απόδοση της και πίεσε στην αντίπαλη εστία με τον Ντάρμπισαιαρ να είναι πρωταγωνιστής στις περισσότερες φάσεις.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα:






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code