Τσάκωνας: «Δυστυχώς δεν κατάφερα να κάνω ούτε τα μισά από όσα μπορούσα»

Με ανακοίνωση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έκανε γνωστή την απόφαση του ο διεθνής και γνωστός σε όλους μας δρομέας, Λυκούργος Τσάκωνας ότι αποσύρεται από την ενεργό δράση.
Ο ίδιος μάλιστα υποστηρίζει πως... δεν κατάφερε να κάνει όλα όσα είχε στο μυαλό του ότι θα πετύχει, ωστόσο τονίζει πως είναι ευγνώμων για ότι έζησε.

Καταλήγει λέγοντας πως «Αν η κοινωνία αντί να παράγει αντίτυπα, δημιουργούσε μοναδικότητες, κανείς δεν θα είχε την ανάγκη να κρίνει, ούτε κανένας θα δεχόταν να κριθεί.»

Αναλυτικά:

Θέλω με αυτό να επικοινωνήσω ότι δεν θα αγωνιστώ ξανά. ..
Δυστυχώς δεν κατάφερα να κάνω ούτε τα μισά από όσα μπορούσα ...όμως δεν με πειράζει και τόσο, γιατί είμαι ευγνώμων για ότι έζησα .
Είμαι ευγνώμων αν έστω και ένα παιδί με θαύμασε ή με θεώρησε πρότυπο του.
Είμαι ευγνώμων αν έστω και ένας άνθρωπος ένιωσε υπερήφανος με κάποια επιτυχία μου , ή που απογοητεύτηκε από κάποια αποτυχία μου.
Είμαι ευγνώμων εάν έστω και ένας καρδιοχτύπησε μαζί μου σε κάποιο αγώνα.
Είμαι ευγνώμων που ένιωσα την ευθύνη να κουβαλήσω το εθνόσημο στο στήθος μου.

Είχα τη χαρά να ζήσω πολλά και έντονα συναισθήματα.. . Διαμορφώθηκε ο χαρακτήρας μου και έγινα πιο δυνατός άνθρωπος.

Είμαι υπερήφανος για της επιλογές που έκανα ,καθώς επίσης και για τις επιλογές που δεν έκανα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο Παναγιωτόπουλο που με έμαθε να είμαι νικητής.

Έχω επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Κύριο Άρη Βισκαδουράκη που με αγκάλιασε σαν παιδί του, και που μου έδειξε ότι υπάρχουν άνθρωποι στις μέρες μας καθαροί σαν το διαμάντι.

Επίσης θέλω να πω ένα δημόσιο ευχαριστώ, όσο και αν "ακούγεται" τετριμμένο, στους γονείς μου, που ήταν απλά εκεί. Διαθέσιμοι και ανιδιοτελείς πάντα.

"Αν η κοινωνία αντί να παράγει αντίτυπα, δημιουργούσε μοναδικότητες, κανείς δεν θα είχε την ανάγκη να κρίνει, ούτε κανένας θα δεχόταν να κριθεί."

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια