ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μουρίνιο: «Δεν είμαι χαζός ξέρω τα προβλήματα μας»

Μετά από την δύσκολη και ανατρεπτική νίκη που πήρε η Τότεναμ στην χθεσινή αναμέτρηση (5/2) επί της Σαουθάμπτον 3-2, κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους «16» του κυπέλλου Αγγλίας.

Ο προπονητής Ζοσέ Μουρίνιο, προσπάθησε να μεταφέρει τα προβλήματα της ομάδας στους εκπροσώπους του Τύπου, προσπαθώντας να κλείσει τα κενά που έχει τον τελευταίο καιρό η ομάδα του.

«Δεν είμαι χαζός, ξέρω τα προβλήματα μας. Ο Ντομπελέ δεν μπορούσε να κάνει κάτι περισσότερο, ο Ντέλε Άλι μπήκε αλλά δεν μπορούσε να παίξει 90 λεπτά όπως ιδανικά θα ήθελα. Είναι όπως στο κρεβάτι που έχεις μια κουβέρτα και όταν την τραβάς πάνω για να σκεπαστείς μένουν απ΄έξω τα πόδια σου. Όταν την κατεβάζεις, για να τα καλύψεις, κρυώνει ψηλά το σώμα σου...» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μουρίνιο μετά το τέλος του αγώνα.

Επίσης ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε πως, η καλύτερη ομάδα στον αγώνα έχασε, αλλά η ομάδα του έδειξε περισσότερη καρδία και έφτασε στα όρια. Στην συνέχεια, είπε πως είχαν πολλές δυσκολίες ακόμα και στον σχηματισμό της 11αδας και δεν είχε επιλογές να αλλάξει το παιχνίδι. Επιπρόσθετα, επέμεινε στο γεγονός ότι η ομάδα του άξιζε τη νίκη, αλλά η καλύτερη ομάδα έχασε.

 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code