ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

"Συγγνώμη" ζήτησε ο Γιάκος στο κόσμο του ΠΑΣ

Ένα περιστατικό το οποίο θα θέλει να ξεχαστεί σύντομα , διόρθωσε με δήλωση του ο Ευριπίδης Γιάκος.

Το γεγονός εκτυλίχθηκε στον αγώνα του "Αίαντα" με τα Χανιά ,ερχόμενος ως αντίπαλος για πρώτη φορά . Κατά τη διάρκεια της αλλαγής του ,αποδοκιμάστηκε έντονα και αντέδρασε προς το κόσμο .

Η δήλωση του παίκτη:

αυτό το ποστάρισμα μία μέρα μετά: «Θέλω πραγματικά μετά τα χθεσινά γεγονότα να ζητήσω μια μεγάλη συγνώμη στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας ο οποίος με χειροκρότησε και στην αρχή και στην αλλαγή μου και η χειρονομία που έκανα εκφράζει μερίδα φιλάθλων που κατά την αλλαγή μου ακούστηκε η γνωστή γιούχα που με συνοδεύει χρόνια κ ως παίχτη της ομάδας κ χθες που επέστρεψα σαν αντίπαλος απλά θολωσα κ δεν μπόρεσα να κρατηθώ σίγουρα είμαι επαγγελματίας και δεν έπρεπε να εκφραστώ έτσι…επίσης θέλω να ζητήσω ακόμα μια μεγαλύτερη συγνώμη που μετά την επίτευξη της ισοφάρισης ο πανηγυρισμός μου ήταν ασεβής προς την ομάδα και τον κοσμο της απλά ήμουν σε δύσκολη θέση από πριν και βγήκε αυτή η αντίδραση…δεν θέλω να με συγχωρήσει κάποιος αλλά όλα αυτά τα χρόνια έχω δώσει και την ψυχή μου για την ομάδα με τα καλά και τα κακά μου!!

ΥΓ. Πραγματικα η κακιά που βγάζετε μερικοί δεν έχει προηγούμενο και ότι έχω καταφέρει λίγα πολλά όσα είναι αυτά το έχω κάνει μόνος μου κ χωρίς βύσμα που λέτε μερικοί και τον χαρακτήρα τον ξέρουν όλοι οι συμπαίκτες που είχα τόσα χρόνια και με τους πιο πολλούς έχω γίνει αδέρφια!!».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code