ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ: Οι τελευταίες εξελίξεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ


Η ομάδα του ΠΑΟΚ μετά την ήττα στον αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στον Παναθηναϊκό την περασμένη Κυριακή στον αγώνα κυπέλλου εμφανίστηκε βελτιωμένος στον αγώνα κυπέλλου
Στον αγώνα κυπέλλου λοιπόν ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες με σκορ 2-0 ήταν εμφανώς βελτιωμένος ως προς τον τρόπο παιχνιδιού και με αλλαγές στην ενδεκάδα διότι ξεκίνησε ο Βιεϊρίνια στην θέση του αριστερού μπακ, ο Μίσιτς με τον Ντάγκλας Αουγκούστο ήταν τα αμυντικά χαφ της ομάδας, ο Μπίσεσβαρ ξεκίνησε τον αγώνα στη θέση του αριστερού εξτρέμ και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης επέστρεψε κάτω από την εστία του ΠΑΟΚ.
Το 1-0 για την ομάδα του ΠΑΟΚ έγινε από το σημείο του πέναλτι με τον αρχηγό Αντελίνο Βιεϊρίνια να σκοράρει από τα 11 βήματα. Το 2-0 έγινε στο 72 με μία κεφάλια Φερνάντο Βαρέλα.
Αξιοσημείωτη ήταν η εμφάνιση του Λαζάρου Λάμπρου ο οποίος πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή στη θέση του Δημήτρη Πέλκα και δημιούργησε πάρα πολλά προβλήματα στην άμυνα του Παναθηναϊκού.
Παρά την όλη βελτίωση του ΠΑΟΚ η ομάδα μπορεί να παίξει πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο και να πάρει αποτέλεσμα τα πιο εύκολα προσέχοντας βέβαια και την αμυντική λειτουργία της.
Η εμφάνιση αυτή πρέπει να αποτελέσει το έναυσμα  της αντεπίθεσης του ΠΑΟΚ έτσι ώστε να μπορεί να παίρνει πιο εύκολα αποτελέσματα, να παίζει πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο και σιγά-σιγά όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδος να έχουν περισσότερη ενέργεια συμμετοχή και να αποδείξουν την αξία τους.
Όσον αφορά το μπάσκετ η ομάδα έχασε το πολύ πολύ σημαντικό ματς για την παραμονή της με τον Κολοσσό Ρόδου με σκορ 77-88.Δυστυχώς η εικόνα της ομάδας δεν αλλάζει διότι δέχεται πάρα πολλούς πόντους η άμυνά της ουσιαστικά είναι ανύπαρκτη και δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που γίνεται αυτό. Η ήττα αυτή οδήγησε τον Κώστα Χαραλαμπίδη σε παραίτηση η οποία εξαρχής δεν έγινε δεκτή απ την διοίκηση της ομάδας άλλα έπειτα από συνάντηση των 2 πλευρών αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Στον αγώνα για το Basketball Champions League ενάντια στην ομάδα της Βόννης στον πάγκο του ΠΑΟΚ κάθισε ο βοηθός του Κώστα Χαραλαμπίδη o Στάθης Νεραντζάκης. Το αποτέλεσμα ήταν θετικό ο ΠΑΟΚ νίκησε με 103-84.
Η διοίκηση της ομάδας έπειτα από τον αγώνα με τη Βόννη  τις επαφές της έτσι ώστε να βρεθεί ο επόμενος προπονητής της ομάδας. Έγιναν επαφές με τον Θανάση Σκουρτόπουλο οι οποίες δυστυχώς δεν καρποφόρησαν, έγινε επίσης και μία προσέγγιση στον εξαιρετικό προπονητή και μεγάλο όνομα του ευρωπαϊκού μπάσκετ Γιάσμιν Ρέπεσα ο οποίος δυστυχώς για τα ελληνικά δεδομένα είναι απλησίαστος. Εν τέλει η λύση βρέθηκε στο πρόσωπο του Κώστα Μέξα ο οποίος είναι αρκετά ικανός προπονητής και είναι ο κατάλληλος τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή να σώσει την παρτίδα για τον ΠΑΟΚ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code