ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λαμία-ΑΕΛ: Να βγάλει επιτέλους αντίδραση!

Με μία μόνο απουσία αυτή του τραυματία Βασίλη Πλιάτσικα η Λαμία υποδέχεται σήμερα το απόγευμα στο ΔΑΚ Λαμίας τη Λάρισα με στόχο να επαναλάβει το θρίαμβο του πρώτου γύρου και να επιστρέψει επιτέλους στις νίκες μετά από πέντε ανεπιτυχή αποτελέσματα.



Μετά τη χθεσινή προπόνηση ο 50χρονος τεχνικός της Λαμίας ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΛ. Πάνοπλη η ομάδα του Άκη Μάντζιου με μοναδική απουσία αυτή του Πλιάτσικα και με στόχο επιτέλους τη νίκη που θα τη βοηθήσει να περάσει τη σημερινή της αντίπαλο στη βαθμολογία και να πλησιάσει ξανά την εξάδα και τα play-offs.

Μετά τη ξεκούραση που απόλαυσαν αρκετοί βασικοί παίκτες στον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, αναμένεται να επιστρέψουν στη βασική ενδεκάδα. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 4-2-3-1 με διάθεση η Λαμία να πρεσάρει ψηλά και να δυσκολέψει κάθε προσπάθεια ανάπτυξης της ΑΕΛ, προσέχοντας πάντα και το μηδέν στην άμυνα που θα αποτελέσει και εφαλτήριο για τη νίκη.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Θεοδωρόπουλος, έχοντας μπροστά του στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά τους Ασίγκμπα, Βύντρα, Αντέτζο και Βάντερσον. Στη δυάδα των χαφ θα αγωνιστούν ο Μπεχαράνο και ο Δημούτσος που θα επιστρέψει μετά την απουσία του στο κύπελλο. Σε πιο δημιουργικό και παράλληλα ελεύθερο ρόλο θα βρίσκεται ο Ταιρόνε, με τον Καραμάνο να κάνει χώρο στην κορυφή για το Μπιανκόνι, που ήταν θετικός και στον αγώνα με τους Πειραιώτες, και να μεταβαίνει ο ίδιος δεξιά. Αριστερά εκτός απροόπτου θα επιστρέψει ο Ρόμανιτς που πήρε και αυτός τις απαραίτητες ανάσες.

Αναλυτικά η 20μελης αποστολή:

Θεοδωρόπουλος, Κάχριμαν, Ασίγκμπα, Σκόνδρας, Αντέτζο, Βύντρα, Τζανετόπουλος, Βάντερσον, Σάλιακας, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Νιάσε, Μπουλούλης, Βασιλόγιαννης, Ταιρόνε, Καραμάνος, Σάσι, Βιγιάλμπα, Ρόμανιτς, Μπιανκόνι.

Πιθανή ενδεκάδα ( 4-2-3-1 ): Θεοδωρόπουλος, Ασίγκμπα, Βύντρα, Αντέτζο, Βάντερσον, Δημούτσος, Μπεχαράνο, Ταιρόνε, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Μπιανκόνι.

Ώρα: 20:00μ.μ.
Γήπεδο: ΔΑΚ Λαμίας
Μετάδοση: ErtSportsHD
Διαιτητής: Παπαδόπουλος Ιωάννης ( Μακεδονίας ) , VAR: Σέζος ( Κιλκίς )

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code