ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ: Κατώτερος των περιστάσεων


Στο χθεσινό αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό η ομάδα του ΠΑΟΚ αναζητούσε τη νίκη η οποία θα τον έφερνε στην κορυφή της κατάταξης.
Όμως ο ΠΑΟΚ ήταν άνευρος, ανούσιος και πολύ φλύαρος. Δεν πραγματοποίησε καμία ουσιαστική απειλή στην εστία του Σα.
Στο πρώτο ημίχρονο είχε την ανούσια κατοχή της μπάλας την οποία όμως δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε ευκαιρίες για γκολ. Ένα σουτ του Δημήτρη Πέλκα στο 18ο λεπτό το οποίο κόντραρε στον Σφιντέρσκι καταλήγοντας άουτ και μία κεφαλιά του Ίνγκασον έπειτα από εκτέλεση κόρνερ η οποία πέρασε μερικά μέτρα πάνω από την εστία.Ο Ολυμπιακός στο 42ο λεπτό είχε απίστευτη ευκαιρία με σουτ του Ελ Αραμπί από το ύψος της μικρής περιοχής το οποίο κατέληξε στο δοκάρι και στη συνέχεια εκτός αγωνιστικού χώρου.
Η ομάδα του Ολυμπιακού κατάφερε στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 49ο λεπτό να ανοίξει το σκορ έπειτα από μία ωραία επέλαση του Τσιμίκα από τα αριστερά, ο οποίος έκανε το σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή ο Πασχαλάκης απέκρουσε και συνέχεια της φάσης ο Ραντζέλοβιτς γύρισε την μπάλα η οποία χτύπησε πάνω στον Δημήτρη Γιάννουλη και κατέληξε στα δίχτυα του ΠΑΟΚ. Στη συνέχεια στο 52ο λεπτό η ομάδα του ΠΑΟΚ σκόραρε έπειτα από φάση διαρκείας με τον Βαρέλα αλλά το γκολ ακυρώθηκε έπειτα από χρήση του Video Assistant Referee για οφσάιντ στην αρχή της φάσης. Έπειτα ο ΠΑΟΚ απείλησε μόνο από στημένες φάσεις και συγκεκριμένα με δυο εκτελέσεις φάουλ του αρχηγού του Αντελίνο Βιεϊρίνια.
Ο ΠΑΟΚ φέτος παρουσιάζει μία αδυναμία στο να κερδίσει τα ντέρμπι. Παρουσιάζεται κατώτερος των περιστάσεων και επιτρέπει στον αντίπαλο να τον παρασύρει στο ρυθμό του χαλώντας την ροή του παιχνιδιού. Θα πρέπει στα ντέρμπι να αρχίσει να παίζει ποδόσφαιρο και να παράγει ουσιαστικές φάσεις στα αντίπαλα καρέ διότι εάν συνεχιστεί το γεγονός αυτό στα play off τα πράγματα θα είναι πάρα πολύ δύσκολα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code