ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μαγεία από τον Άρη που επιστρέφει στις νίκες







Ο Άρης έπαιξε μαγικό ποδόσφαιρο και πήρε δίκαια το τρίποντο κόντρα στον Πανιώνιο.



Ο Άρης Θεσσαλονίκης φιλοξένησε στο Κλεάνθης Βικελίδης τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της  αγωνιστικής της Superleague. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν εξαιρετικά και ήταν πολύ ανώτεροι στον αγωνιστικό χώρο. Μέχρι το 20' ο Άρης είχε έξι τελικές, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν 1-2 φορές επικίνδυνα μέσα στην περιοχή.

Στο 27' ο Μπρούνο Γκάμα με ένα υπέροχο σουτ ανοίγει το σκορ και κάνει το 1-0. Ο Ντιγκινί έκλεψε την μπάλα,  πλάσαρε με ιδιαίτερη δεξιοτεχνία στον Μπρούνο Γκάμα, ο οποίος και σκόραρε. Ο Πανιώνιος αντέδρασε και στο 35' απείλησε την εστία του Κουέστα με το σουτ του Εμμανουηλίδη. Όμως στο 42' ο Ρόοουζ πάσαρε στον Φετφατζίδη, ο οποίος αφού πέρασε τον Μάλερμπ σκόραρε το 2-0. Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου.



Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπήκε πολύ δυνατά και στο δεύτερο ημίχρονο. Με μια εκπληκτική ενέργεια του Ρόουζ ο Άρης σκόραρε τρίτο γκολ στο 54' , το οποίο ακυρώθηκε ως offside για προηγούμενη παράβαση. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να παίζουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και να έχουν την κατοχή. Ο Πανιώνιος προσπάθησε να απειλήσει με αντεπιθέσεις αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα. Λίγο πριν το 80' ο Καμαρά για σκληρό μαρκάρισμα πάνω στον Σάσα δέχθηκε κόκκινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με 10 ποδοσφαιριστές.

Ο Άρης κυνήγησε το τρίτο γκολ με τον Μαντσίνι να σκοράρει στο 82', το οποίο βέβαια ακυρώθηκε ως offside του Ντουρμισάι. Στα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι κάνανε πολλές φάσεις αλλά το τελικό σκορ παρέμεινε στο 2-0. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code