ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ρεάλ Μαδρίτης- Μάντσεστερ Σίτι: Μάχη μεγατόνων στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου








Θα καταφέρει η βασίλισσα να υπερασπιστεί την έδρα της απόψε κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι:


Η Ρεάλ Μαδρίτης θα φιλοξενήσει απόψε την Μάντσεστερ Σίτι για το πρώτο σκέλος της φάσης των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η βασίλισσα τερμάτισε δεύτερη στο Α' όμιλο, πέντε πόντους πίσω από την Παρί. Η Ρεάλ Μαδρίτης πλήρωσε τις δύο πρώτες φετινές κακές εμφανίσεις στην Ευρώπη και με την δεύτερη θέση ήταν λογικό να της τύχει ένας δύσκολος αντίπαλος στην επόμενη φάση . Η ομάδα του Ζιντάν προέρχεται από την ήττα-σοκ στο πρωτάθλημα με την Λεβάντε το Σάββατο (0-1). Ενώ την Κυριακή (1/3) θα κονταροχτυπηθεί με την Μπαρτσελόνα για το ντέρμπι που θα κρίνει εν μέρει τον φετινό τίτλο.

Η Μάντσεστερ Σίτι εύκολα πήρε την πρώτη θέση στον Β' όμιλο, εφτά πόντους διαφορά από την Ιταλική Αταλάντα. Το φετινό Τσάμπιονς Λιγκ θέλει ιδιαίτερη προσοχή για τους Πολίτες. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα αντικειμενικά έχει χάσει την υπόθεση Πρέμιερ Λιγκ φέτος. Ενώ το μπαν δύο χρόνων που θα της επιβληθεί από του χρόνου σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ουέφα για την μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, δημιουργεί επιπλέον προβλήματα στον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας.

To προηγούμενο Σάββατο η ομάδα του Πεπ νίκησε την Λέστερ εκτός έδρας χάρη στο γκολ του Γκαμπριέλ Χεσούς στο 80'.

Στην τελευταία συνάντηση των δύο ομάδων στο πλαίσιο των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 2015-2016, οι μερέγχες είχαν επικρατήσει των Πολιτών με 1-0 λόγω του αυτογκόλ του Φερνάντο στο 20'. 
Ενδεικτική ενδεκάδα Ρεάλ Μαδρίτης (4-3-3): Courtois; Carvajal, Varane, Ramos, Mendy; Valverde, Casemiro, Kroos; Bale, Benzema, Isco
Ενδεικτική ενδεκάδα Μάντσεστερ Σίτι (4-3-3): Ederson; Walker, Fernandinho, Laporte, Mendy; De Bruyne, Rodrigo, David Silva; Mahrez, Aguero, Sterling
Ο Ζιντεντίν Ζιντάν ως προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης έχει νικήσει όλα τα νοκ-αούτ ματς του Τσάμπιονς Λιγκ. Θυμίζουμε ότι ο Γάλλος θρύλος των Μαδριλένων έχει κατακτήσει ως κόουτς τρεις φορές το Τσάμπιονς Λιγκ ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Μποπ Πέρσλει και του Κάρλο Αντσελότι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code