ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Διαγράφουν τον Κύπριο διαιτητή μετά τη σύλληψη του

Οριστική διαγραφή του διαιτητή Αντρέα Κωνσταντίνου αποφάσισε η ΚΟΠ στη σημερινή 13/2 έκτακτη συνεδρία μετά, τις τελευταίες εξελίξεις που έγιναν στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Την περασμένη Τρίτη ο Κύπριος διαιτητής μαζί με πρώην συνάδελφο του και νυν πρόεδρο της Αγίας Νάπας Δημήτρη Μασιά, συνελήφθησαν μετά από κατηγορίες που έγιναν από πλευράς Οθέλλου για τον μεταξύ τους αγώνα που διεξάχθηκε στις 8/2.

Η εκτελεστική επιτροπή αφού, ενημερώθηκε για τα συμπεράσματα της Επιτροπής Παρακολούθησης Αγώνων της ΚΟΠ με ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα και λαμβάνοντας υπόψη και την έκθεση του Παρατηρητή του πρόσφατου αγώνα του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας Οθέλλος-Αγία Νάπα αποφάσισε να ζητήσει από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας Μπέρτραντ Λαγιέκ να προχωρήσει στη διαγραφή του διαιτητή Αντρέα Κωνσταντίνου από τα μητρώα διαιτησίας.

Θα γίνουν συστάσεις προς τα Σωματεία και τους παράγοντες όπως, σε περίπτωση που κατέχουν οποιαδήποτε στοιχεία για διαφθορά στο ποδόσφαιρο, να προχωρούν σε τεκμηριωμένες και σοβαρές καταγγελίες στις αρμόδιες αρχές ή να επικοινωνούν με τον αριθμό 1460, δίνοντας τα στοιχεία που κατέχουν.

Όπως τονίστηκε προς την ΚΟΠ σήμερα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, η Πολιτεία προτίθεται να ενεργοποιήσει το σχετικό άρθρο του νόμου, σε βάρος όσων προχωρούν γενικά και αόριστα σε καταγγελίες, χωρίς απαραίτητη τεκμηρίωση.

Όσον αφορά τον Δημήτρη Μασιά θα γίνει μελέτη για την συγκεκριμένη περίπτωση και θα γίνει εισήγηση για περαιτέρω χειρισμό της υπόθεσης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code