ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Μπουφόν θέλει να συνεχίσει στη Γιουβέντους.

Συνέχεια στη καριέρα του θέλει να δώσει ο Τζιανλουίτσι Μπουφόν στη Γιουβέντους. Για τον 42χρονο τερματοφύλακα το τέλος δεν φαίνεται ήρθε ακόμα και επιδιώκει στην ανανέωση του συμβολαίου του.
Γράφει ο Αντώνης Πακαλίδης

Μπορεί η ηλικία του να είναι ένας αποτρεπτικός παράγοντας για να συνεχίζει να παίζει σε τόσο υψηλό επίπεδο , ποδόσφαιρο, αλλά όταν μιλάμε για τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν αυτό είναι μια λεπτομέρεια. Μετά την εμφάνιση του στον ημιτελικό με την Μίλαν, έδειξε ότι η παρουσία του μόνο λόγω τιμής δεν είναι στο ρόστερ των πρωταθλητών.
Μαζί με τον Σέζνι, που υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο πριν λίγες μέρες, αποτελούν ένα δίδυμο τερματοφυλάκων που θα ζήλευε κάθε ομάδα.
Ο ιδιοκτήτης της Γιουβέντους Ανιέλι έχει την καλύτερη εντύπωση για τον Μπουφόν, που εκτός από ένας πολύπειρος γκολκήπερ, είναι ο παίκτης που η πρωταγωνιστική του προσωπικότητα λύνει τα προβλήματα προτού καν εμφανιστούν στα αποδυτήρια.
Είναι πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες μέρες ο ατζέντης του να ξεκινήσει τις συζητήσεις με την ομάδα ώστε να παραμείνει ως δεύτερος τερματοφύλακας στη Γιουβέντους αλλά πρώτος στις καρδιές των φιλάθλων. Η παρουσία του λειτουργεί καταλυτικά σε όλους και αυτό σίγουρα θα παίξει το ρόλο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code