ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η Αταλάντα «τάραξε» την Ευρώπη

Η επιβλητική νίκη της Αταλάντα στον πρώτο αγώνα στη φάση των «16» επί της Βαλένθια για το Champions League, έγινε μεγάλο θέμα στην Ευρώπη. Η ομάδα του Γκασπερίνι έπιασε κυριολεκτικά τον ταύρο από τα κέρατα και φιλοδώρησε την ομάδα της Ισπανίας με τέσσερα τέρματα.
Γράφει ο Αντώνης Πακαλίδης

Η εντυπωσιακή Αταλάντα πέτυχε κάτι που ούτε ο ίδιος ο προπονητής της μπορούσε να διανοηθεί. Νίκησε με 4-1 την Βαλένθια για το Champions League, στον πρώτο αγώνα για τους «16» και έβαλε σοβαρή υποψηφιότητα για να βρεθεί στην επόμενη φάση.
Οι 40.000 φίλοι της που ταξίδεψαν από το Μπέργκαμο στο Μιλάνο , έγιναν μάρτυρες μιας ραψωδίας που δεν είχε συμβεί ποτέ ξανά. Για πρώτη φορά η Αταλάντα βρέθηκε σ' αυτή τη φάση και έδειξε ότι δεν ήταν τυχαία η πρόκρισή της από τους ομίλους.
Ούτε φυσικά η πορεία της μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα δείχνει να υπολείπεται από την συνολική της απόδοση ως ομάδα.
Τα τέρματα των γηπεδούχων πέτυχαν ο χανς Χάντεμπουρ στο 16ο και 62ο λεπτό, ο Γιόσιπ Ίλισιτς στο 42ο και ο Ρέμο Φρόιλερ στο 57ο λεπτό. Για την Βαλένθια μείωσε ο Ντένις Τσερίσεφ στο 66ο λεπτό.
Το γκολ του Τσερίσεφ ήταν αυτό που προβλημάτισε τον Γκασπερίνι που στις δηλώσεις του, αφού ευχαρίστησε το κόσμο που ταξίδεψε τα 55 χιλιόμετρα και συμπαραστάθηκε στην ομάδα, τόνισε ότι είναι πολύ δύσκολη έδρα η Βαλένθια, δεν είναι εύκολο το δεύτερο παιχνίδι, ενώ θα ήθελε η ομάδα του να είχε αποφύγει το τέρμα που δέχτηκε γιατί άλλο το 4-0 κι άλλο το 4-1. Μίλησε επίσης για μία νίκη που δεν θα ξεχαστεί εύκολα στο Μπέργκαμο και είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να προκριθεί η ομάδα του στην επόμενη φάση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code