ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός-Λαμία: Για την υπέρβαση στο Φάληρο!

Η Λαμία φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό στον επαναληπτικό του 0-0 για τη φάση των «8» του κυπέλλου με στόχο να επιτύχει μια υπέρβαση ανάλογη της περσινής.



Δύσκολος αγώνας για την ομάδα της Φθιώτιδας καθώς πέραν της δεδομένης ποιότητας του αντιπάλου ο Άκης Μάντζιος επέλεξε να δώσει και ανάσες για άλλη μια φορά σε παίκτες κλειδιά ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. Πιο συγκεκριμένα έχει αφήσει εκτός αποστολής τους Θεοδωρόπουλο, Βύντρα, Μπεχαράνο, Δημούτσο και Μπιανκόνι. Σαφής η πρόθεση του 50χρονου τεχνικού και να ανοίξει το ροτέισον στην ομάδα αλλά και να προσφέρει την απαραίτητη ξεκούραση. Για πρώτη φορά στην αποστολή θα βρεθεί και το τελευταίο κατά σειρά μεταγραφικό απόκτημα ο Γάλλος τερματοφύλακας Επασί. Από τη μεριά του ο Ολυμπιακός έχει τα περισσότερα όπλα του στην αποστολή, δείχνοντας έτσι το πόσο πολύ θέλει να κυνηγήσει το συγκεκριμένο τρόπαιο.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι τώρα ο τεχνικός της Λαμίας έχει στο μυαλό του δύο συστήματα, αυτό που επέλεξε στον πρώτο αγώνα, δηλαδή το 4-4-2 καθώς επί της ουσίας ο Ταιρόνε αγωνιζόταν πολύ κοντά στον Μπιανκόνι και όχι σε ρόλο καθαρού δεκαριού, και το 4-3-3 με στόχο να περιορίσει το κάθετο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Ο Κάχριμαν θα βρίσκεται κατά πάσα πιθανότητα κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα σε τετράδα, δεξιά θέση θα πάρει ο Ασίγκμπα που ξεκουράστηκε με την ΑΕΛ στο πρωτάθλημα, αριστερά θα παραμείνει ο αρχηγός Βάντερσον, ενώ δίπλα στον Αντέτζο θα βρεθεί ο Τζανετόπουλος. Στα χαφ ο Μπουλούλης είχε πολύ καλή εικόνα στον πρώτο αγώνα και σίγουρα θα πάρει τη μία θέση με την άλλη να καταλήγει κατά πάσα πιθανότητα στο Σκόνδρα αν παραταχθούν σε δυάδα. Αν επιλεγεί η τριάδα στο κέντρο τότε ο τρίτος θα είναι ο Νιάσε.

Αν επιλεγεί τελικά το 4-4-2 θεωρούμε δεδομένο πως δίπλα στον επιθετικό θα κινείται ο Ισπανός Ταιρόνε που έδειξε βελτίωση στα παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΑΕΛ. Αριστερά στην επίθεση θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα μετά από απουσία δύο αγώνων από αυτό ο Λάζαρ Ρόμανιτς, έχοντας λάβει και αυτός σημαντική ξεκούραση, με τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με τη Λάρισα να μην ξεπερνάει κατά πολύ το 20λεπτο. Δεξιά για μία θέση δείχνει να έχει προβάδισμα ο Βασιλόγιαννης, αν και δε θα αποκλείαμε να πάρει θέση βασικού ξανά ο Σάλιακας σε ρόλο εξτρέμ, όπως συνέβη με αρκετή επιτυχία μάλιστα και στον αγώνα στο ΔΑΚ Λαμίας. Για την κορυφή της επίθεσης τη δεδομένη χρονική στιγμή προβάδισμα έχει ο Τάσος Καραμάνος, με το Σάσι όμως να θέτει και αυτός σημαντική υποψηφιότητα.

Αναλυτικά η αποστολή:

Κάχριμαν, Επασί, Αντέτζο, Ασίγκμπα, Τζανετόπουλος, Βάντερσον, Μπάχανακ, Σκόνδρας, Νιάσε, Μπουλούλης, Νικολόπουλος, Σάλιακας, Βασιλόγιαννης, Καραγιάννης, Βιγιάλμπα, Ρόμανιτς, Ταιρόνε, Βλαχομήτρος, Σάσι και Καραμάνος.

Πιθανή ενδεκάδα ( 4-4-2 ): Κάχριμαν, Ασίγκμπα, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Βάντερσον, Μπουλούλης, Σκόνδρας, Ρόμανιτς, Βασιλόγιαννης, Ταιρόνε, Καραμάνος.

Ώρα: 18:00 μ.μ.
Μετάδοση: CosmoterSports2HD
Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιάυτης ( Άρτα ) VAR: Μαμούχος ( Αργολίδα )

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code