ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Υπάρχει θέμα Σάρι στη Γιουβέντους;

Στην Ιταλία έχει ανοίξει μία συζήτηση σχετικά με τον προπονητή της Γιουβέντους Μαουρίτσιο Σάρι. Οι ήττες που έφεραν την ομάδα του δεύτερη στο βαθμολογικό πίνακα, πίσω από την Ίντερ με ίδιους βαθμούς αλλά με καλύτερη διαφορά τερμάτων την ομάδα του Μιλάνο, φαίνεται να προβληματίζει τους ιθύνοντες της Μεγάλης Κυρίας.
Γράφει ο Αντώνης Πακαλίδης

Οι ήττες έφεραν μουρμούρα στη Γιουβέντους και όπως συμβαίνει πάντα ο προπονητής είναι ο πρώτος που μπαίνει στο κάδρο των ευθυνών. Ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν είναι η εξαίρεση και οι φήμες αρχίζουν να συζητιούνται έντονα στα ιταλικά μέσα.
Δύο ονόματα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της κουβέντας. Ο Μάσιμο Αλέγκρι και ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Και για τους δύο υπάρχουν σενάρια που μπορούν να τους φέρουν στο Τορίνο.
Για τον Αλέγκρι είναι εύκολη η συζήτηση. Δεν έχει ομάδα αυτό το καιρό, έδωσε τα διαπιστευτήρια του χρόνια στον πάγκο της ομάδας, έχει την ικανότητα να δημιουργεί μεγάλες ομάδες και θεωρείται μία καλή λύση.
Το όνομα του Γκουαρντιόλα είναι κι αυτό στην επικαιρότητα. Μέχρι στιγμής ο ισπανός προπονητής δεν έχει μείνει περισσότερο από τέσσερα χρόνια σε πάγκο ομάδας και τόσος θα είναι ο χρόνος μέχρι το καλοκαίρι στη Σίτυ. Το όνομα του είναι συνδεδεμένο με τίτλους και καλό ποδόσφαιρο , οπότε μόνο αδιάφοροι δεν είναι στη Γιουβέντους για την περίπτωση του. Πιθανόν ο ερχομός του να συνοδεύεται και από μία μεγάλη μεταγραφή.
Το καλοκαίρι έρχεται και μένει να δούμε αν κάποιο απ' αυτά τα σενάρια που διακινούνται θα πάρει σάρκα και οστά για τον πάγκο των γιουβεντίνων.
Για την ώρα υπάρχει ο Σάρι που έχει μπροστά την διεκδίκηση του πρωταθλήματος και τους αγώνες του Champions League, που αποτελεί πόθο για τον ιδιοκτήτη της.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code