ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός-Ξάνθη : Μονόδρομος το τρίποντο


Μονός στόχος το τρίποντο για την ομάδα του Ολυμπιακού είναι η αναμέτρηση σήμερα με την Ξάνθη στο Στάδιο Γ. Καραισκαίκης στις 19.30.
Τους 3 βαθμούς επιθυμούν διακαώς οι παίχτες του Ολυμπιακού ώστε να εδραιωθούν ξανά  στην κορυφή, και να μείνουν εκεί σε τυχόν στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ στο επικείμενο ντέρμπι με Παναθηναϊκό Εκτός έμεινε  ο  Μαντί Καμαρά επειδή είναι τιμωρημένος, αλλά και οι Μπρούνο και Χριστοδουλόπουλος που ακολουθούν ατομικό και θεραπεία. Μέσα στην αποστολή όμως βρίσκεται  το νέο μεταγραφικό απόκτημα ο Αιγύπτιος φορ, Αχμέντ Χασάν.

Η 22μελής αποστολή του Ολυμπιακού  :Σα, Αλέν, Τζολάκης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Ελαμπντελαουί, Μπα, Γκασπάρ, Σισέ, Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Ξενιτίδης, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Λοβέρα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Χασάν, Ελ Αραμπί, Σουντανί

Η Ξάνθη στο απόηχο της δικαστικής διαμάχης ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς όμως ο Παράσχος να λογιάζει  τους Μπαξεβανίδη και Τερκί  που είναι τιμωρημένοι λόγο καρτών ,  αλλά ούτε και τον Ντίρεσταμ που είναι τραυματίας. Στο προηγούμενο ματς η Ξάνθη απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας στο 91΄ με τν ομάδα του ΟΦΗ.

Αναλυτικά η αποστολή: Άμπαντ, Μπέντο, Μαλεζάς, Λεωντσάκος, Καρασαλίδης, Σόσα, Λισγάρας, Θυμιάνης, Κασάδο, Τζουρίτσκοβιτς, Εντουάρντο, Κοβάσεβιτς, Ντε Αμορίμ, Μπαριέντος, Φασίδης, Στάρτζεον, Φάκκης, Μουλέν, Κάστρο, Φοσέ.

 Πληροφορίες λένε πως το γήπεδο θα είναι κατάμεστο από οπαδούς του Ολυμπιακού, ειδικά η Θύρα 7 που θα γεμίσει ασφυκτικά. Μεγάλο λόγο στην προσέλευση του κόσμου θα παίξει και η δικαστική διαμάχη και όλα  τα γεγονότα που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code