ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τα αποτελέσματα του All Star

Εκπλήξεις είχαμε στο φετινό All Star κυρίως στους διαγωνισμούς καρφωμάτων , δεξιοτήτων και τριπόντων.
Αρχικά, για τον διαγωνισμό καρφωμάτων οι υποψήφιοι ήταν οι Ντουάιτ Χάουαρντ, Άαρον Γκόρντον, Ντέρικ Τζόουνς Τζούνιορ και Πατ Κόναγκτον. Νικητής προέκυψε ο Ντέρικ Τζόουνς Τζούνιορ νικώντας στον τελικό τον Άαρον Γκόρντον ο οποίος δήλωσε ότι δε θα συμμετάσχει ξανά σ' αυτόν τον διαγωνισμό μη μπορώντας να κρύψει την απογοήτευση του για έναν ακόμα χαμένο τελικό. Να σημειωθεί ότι χρειάστηκαν 2 παρατάσεις για να αναδειχθεί νικητής .

Στον διαγωνισμό τριπόντων νικητής αναδείχθηκε ο Μπάντι Χίλντ βάζοντας 27 στο τελευταίο δευτερόλεπτο νικώντας τον πρώην κάτοχο του συγκεκριμένου τίτλου Ντέβιν Μπούκερ που έβαλε 26. Συμμετείχαν 8 παίκτες: Τρε Γιάνγκ, Ζακ Λα Βιν, Μπάντι Χίλντ, Ντέβιν Μπούκερ, Τζο Χάρις, Ντεβόντε Γκρέιαμ, Ντάνκαν Ρομπινσον και Ντάβις Μπέρτανς. Στον τελικό έφτασαν οι Μπούκερ , Χίλντ και Μπέρτανς με τον γκαρντ των Κίνγκς να στέφεται νικητής.

Μια ακόμα έκπληξη είχαμε στον διαγωνισμό δεξιοτήτων με τον Μπαμ Αντεμπαγιό να στέφεται νικητής με αντιπάλους όπως ο Τέιτουμ , ο Σαμπόνις και ο ο Μπέβερλι. Μαζί με αυτούς αγωνίστηκαν οι Πασκάλ Σιάκαμ, Σπένσερ Ντινγουίντι, Κρις Μίντλετον και Γκίλτζιους Αλεξάντερ που αναπλήρωσε τον τραυματία Ντέρικ Ρόουζ. Στον τελικό ο σέντερ των Χιτ επικράτησε επί του Σαμπόνις αφού είχαν αποκλείσει Σιάκαμ και Μίντλετον αντίστοιχα.

Τέλος στο παιχνίδι που διεξήχθη χθες ανάμεσα σε ομάδα κόσμους εναντίον ομάδας Κόσμου οι Αμερικανοί απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι αυτοί είναι το αφεντικό. Ο Έρικ Πασκάλ είχε 23 πόντους για τους νικητές ενώ ο Μπάρετ με 27 ξεχώρισε για την ομάδα κόσμου.

Σήμερα ο αγώνας μεταξύ ομάδας Γιάννη Αντετοκούμπο εναντίον της ομάδας του Λεμπρόν Τζέιμς στις 03:00.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code