ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λαμία: Με τον κόσμο της και μία σημαντική απουσία για το διπλό 6αδας!

Η Λαμία φιλοξενείται στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής στο Βόλο από το τοπικό ΝΠΣ με στόχο να πάρει ένα πολύ σημαντικό διπλό στην προσπάθεια που κάνει να φτάσει την 6η θέση.



Δύσκολη έξοδος για την ομάδα της Φθιώτιδας που πηγαίνει στο Βόλο να δώσει ένα σημαντικό αγώνα. Η Λαμία θέλει να μπει στη τελική ευθεία του πρωταθλήματος έχοντας τη δυνατότητα να διεκδικήσει μια θέση στα play-off με αξιώσεις, ύστερα και από τις σημαντικές μεταγραφές που ολοκλήρωσε στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι. Στον αγώνα αυτό ο Άκης Μάντζιος θα έχει μια πολύ σημαντική απουσία αυτή του τιμωρημένου Μπεχαράνο.

Ο 50χρονος τεχνικός προσανατολίζεται στο να παρατάξει ίδιο σχηματισμό με τον αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης με κάποιες αλλαγές στα πρόσωπα, που θα προσδώσουν φρεσκάδα και μεγαλύτερη επιθετικότητα. Ο Σκόνδρας θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Μπεχαράνο δίπλα στο Δημούτσο, στο δεξί άκρο της Άμυνας θα επιστρέψει ο Ασίγκμπα ενώ φαίνεται ότι τη θέση του Βασιλόγιαννη στα δεξιά θα πάρει ο Τάσος Καραμάνος για να περάσει στην κορυφή ο Μπιανκόνι.

Φτωχή η παράδοση ανάμεσα στις δύο ομάδες με μόνο επίσημο παιχνίδι αυτό του πρώτου γύρου στο ΔΑΚ Λαμίας, όπου η ομάδα της Φθιώτιδας πήρε τη νίκη με 1-0.

Ο Βόλος παρουσιάζει πολύ σοβαρό πρόσωπο εντός έδρας και αυτό είναι κάτι που το έχει επισημάνει ο προπονητής της Λαμίας στους παίχτες του, από τους οποίους ζήτησε σοβαρότητα και συνεχή προσπάθεια σε όλο τον αγώνα.

Αναλυτικά η αποστολή:

Θεοδωρόπουλος, Κάχριμαν, Αντέτζο, Βύντρα, Τζανετόπουλος, Ασίγκμπα, Βάντερσον, Σάλιακας, Σκόνδρας, Δημούτσος, Νιάσε, Μπουλούλης, Βασιλόγιαννης, Ταιρόνε, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Βιγιάλμπα, Μπιανκόνι.

Πιθανή ενδεκάδα ( 4-2-3-1) :

Θεοδώροπουλος, Ασίγκμπα, Βύντρα, Αντέτζο, Βάντερσον, Σκόνδρας, Δημούτσος, Καραμάνος, Ταιρόνε, Ρόμανιτς, Μπιανκόνι.

Ώρα: 17:15 μ.μ
Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο
Μετάδοση: Novasports3hd
Διαιτητής: Γκορτσίλας Ευστάθιος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code