ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ο Άρης απέδρασε από το Περιστέρι...και προκρίθηκε στους 4


Ο Άρης νίκησε με 0-1 στο Περιστέρι και πήρε το εισιτήριο για τους 4 του Κυπέλλου Ελλάδος.



Ο Ατρόμητος υποδέχθηκε τον Άρη Θεσσαλονίκης για το δεύτερο ματς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας. Στον πρώτο αγώνα οι Θεσσαλονικείς μπορεί να ήταν ανώτεροι, όμως έφεραν λευκή ισοπαλία με την ομάδα του Περιστερίου. Η σημερινή αναμέτρηση πολύ απλά έκρινε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Το ματς είχε μεγάλο ενδιαφέρον και στο γήπεδο του Περιστερίου βρέθηκε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τζον Φαν'τ Σχιπ.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και απείλησαν με την κεφαλιά του Ιντέγε στο 9'. Στο 15' ο Άρης κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Λάρσον μετά από μπαλιά του Μπρούνο Γκάμα. Οι Κιτρινόμαυροι πήραν το momentum του αγώνα και απείλησαν τόσο με τον Κορχούτ στο 19' όσο και με τον Φετφατζίδη στο 23',  Ο Ατρόμητος συχνά πυκνά έκανε επιθέσεις και είχε συνολικά μέχρι το ημίχρονο 3 τελικές προσπάθειες με 2 στην εστία. Ο Άρης είχε πέντε τελικές προσπάθειες με δύο στην εστία.



Στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου άρχισαν να κάνουν σκληρά φάουλ. Τιμωρήθηκαν με κίτρινη κάρτα στο 48' ο Ανδρούτσος, στο 52' ο Νταβιώτης και στο 57' ο Γούτας. Στο 62' μια σέντρα του Κιβρακίδη έφερε αναστάτωση στην άμυνα του Άρη αφού δεν μπόρεσε ο Κουέστα να μπλοκάρει. Βέβαια οι αμυντικοί των Κιτρινόμαυρων αποσόβησαν τον κίνδυνο.

Η καλύτερη φάση του δευτέρου ημιχρόνου ανήκει στον Ιντέγε. Στο 82' ο Νιγηριανός επιθετικός των φιλοξενούμενων βγήκε τετ-α-τετ με τον Μέγιερι αλλά έστειλε την μπάλα ψηλά.

Ο Άρης κατάφερε να αποκλείσει τον Ατρόμητο με την εκτός έδρας νίκη του στο Περιστέρι με 0-1. Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος έχουν προκριθεί ήδη Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ, ενώ στις 19/2 η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό για να δοθεί επίσημα και το τέταρτο εισιτήριο των ημιτελικών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code