ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Από την κόλαση στον παράδεισο η Ίντερ 4-2 τη Μίλαν


Τι ντέρμπυ ήταν αυτό!!!! Απίστευτο παιχνίδι στο Μιλάνο. Η Ίντερ βρέθηκε από την κόλαση του πρώτου ημιχρόνου, στον παράδεισο του δευτέρου. Το 4-2 αντικατροπτίζει το πάθος της Ίντερ για να κερδίσει το παιχνίδι.
Γράφει ο Αντώνης Πακαλίδης

Ένα καταπληκτικό παιχνίδι έγινε στο Σαν Σίρο του Μιλάνο. Η Ίντερ κατάφερε να κερδίσει το ντέρμπι και να πιάσει την Γιουβέντους στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Η μάχη της πρωτιάς έχει ανάψει για τα καλά στη Serie A.
Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Στο πρώτο η Μίλαν κατατρόπωσε την αντίπαλο της. Με ένα καταπληκτικό Τσολχάνογλου και έναν Ιμπραΐμοβιτς που τα έκανε όλα σωστά, έβαλε τους νερατζούρι στην περιοχή τους και τους απειλούσε σε κάθε επίθεση. Η Ίντερ ανήμπορη να αντιδράσει παρακολουθούσε την καταστροφή που ερχόταν. Οι ροσονέρι έδιναν μία παράσταση βγαλμένη από τα παλαιότερα χρόνια των υπερομάδων που κυριαρχούσε σε Ιταλία και Ευρώπη. Με σκόρερ τους Ρέμπιτς και Ιμπραΐμοβιτς στο 40ο και 45ο λεπτό αντίστοιχα πήγαν στα αποδυτήρια με ένα καθαρό σκορ 2-0.
Το δεύτερο ημίχρονο είναι μία άλλη ιστορία. Ο Κόντε βλέποντας την μηδενική αντίδραση των παικτών , κατάφερε να τους ξυπνήσει και έγινε η ολική ανατροπή. Μέσα σε ενενήντα δευτερόλεπτα ισοφάρισε και από κει και πέρα πήρε τα ηνία του παιχνιδιού. Πέτυχε το τρίτο τέρμα με κεφαλιά μετά από κόρνερ και στη συνέχεια διαχειρίστηκε το υπέρ της σκορ. Κερασάκι στην τούρτα το γκολ του Λουκάκου στις καθυστερήσεις για το τελικό 4-2. Τα υπόλοιπα τέρματα για την Ίντερ πέτυχαν Μπρόζοβιτς στο 51ο λεπτό, Βετσίνο στο 53ο, και Ντε Βριγ στο 70ο . 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code