ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Το πρώτο παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής στη Serie A

Η αρχή της 25ης αγωνιστικής στην Ιταλία ξεκινάει με το παιχνίδι της Μπρέσια εναντίον της Νάπολι. Το παιχνίδι του Champions League της Νάπολι με τη Μπαρτσελόνα είναι η αιτία που το παιχνίδι γίνεται Παρασκευή για να έχει μία επιπλέον ημέρα προετοιμασίας η ομάδα του Γκατούζο.
Γράφει ο Αντώνης Πακαλίδης

Η Μπρέσια δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για την αποφυγή του υποβιβασμού. Για την ακρίβεια όλοι οι αγώνες που θα δώσει από εδώ και πέρα είναι τελικοί. Υποχρεούται να παίξει για να κερδίσει αν θέλει να ελπίζει σε καλύτερο μέλλον. Έτσι λοιπόν το παιχνίδι με τη Νάπολι είναι κομβικό και χρήζει ιδιαίτερης προσοχής. Σε περίπτωση νίκης θα αναπτερώσει το ηθικό της ομάδας και θα λειτουργήσει ως εφαλτήριο αντεπίθεσης. Δύσκολη η αποστολή της. Τραυματίες οι Γιόρονεν, Τορεγκρόσα,Σιστάνα,Ρομούλο.
Η Νάπολι βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας και έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Κυνηγάει μία θέση στην Ευρώπη , έχει όμως διαφορά από τις προπορευόμενες ομάδες. Το πρεστίζ της έχει τραυματιστεί στο πρωτάθλημα με τις κακές εμφανίσεις της και τις έχει μείνει το Champions League για να πετύχει διάκριση. Δύσκολο το έργο της εναντίον της Μπαρτσελόνα αλλά στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Με τη Μπρέσια η νίκη είναι μονόδρομος. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει ουσιαστικά θα χάσει τις ελπίδες της για να μπει στο γκρουπ των ομάδων που έχουν στόχο την Ευρώπη. Τραυματίες οι Μάλκουτ, Χισάι,Γιουνές,Μίλικ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code