ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η 20η αγωνιστική της Γερμανίας

Με ακόμα ένα Ντέρμπι συνεχίζεται το πρωτάθλημα Γερμανίας.


Στις 7:30 η πρωτοπόρος Λειψία υποδέχεται την τρίτη Γκλάντμπαχ σε ένα ακόμα ενδιαφέρον ντέρμπι κορυφής. Η διαφορά στο Βαθμολογικό πίνακα είναι μόλις δύο βαθμούς με την Λειψία να έχει 40 βαθμούς και η Γκλάντμπαχ 38 ενώ ανάμεσα τους βρίσκετε η Μπάγερν με 39 βαθμούς.

Την προηγούμενη αγωνιστική το στραβοπάτημα της Λειψίας με την Άιντραχτ έφερε κλυδωνισμούς στην ομάδα. Λίγο η κακή εμφάνιση, λίγο η μείωση της απόστασης από τους διώκτες της, λίγο ένα  πειθαρχικό παράπτωμα που υπέπεσαν 9 παίχτες τις ομάδας την παραμονή του αγώνα με την Άιντραχτ στο ξενοδοχείο τις αποστολής δεν βοήθησαν στο να έχουν μια ήρεμη βδομάδα. Τόσο ο εκτελεστικός διευθυντής της Λειψίας όσο και ο προπονητής μεσοβδόμαδα έβαλαν "γκάζια" στην ομάδα με τον τελευταίο να κάνει λόγο για κακή νοοτροπία μέσα στην ομάδα.

Σε αντίθεση με την Λειψία η Γκλάντμπαχ είχε μια εύκολη βδομάδα. Η εύκολη επικράτηση επι της Μάινζ την προηγούμενη βδομάδα με σούπερ Πλεα (δυο γκολ και δυο δοκάρια ) βοήθησε σε αυτό.

Η δεύτερη στη Βαθμολογία Μπάγερν θα αγωνιστεί στην έδρα της Μάινζ. Η Μπάγερν δείχνει να έχει αρχίσει την αντεπίθεση της παίζοντας και όμορφο ποδόσφαιρο. Σκοράρει κατα βούληση και διασύρει όποιον αντίπαλο βρεθεί μπροστά της. Την προηγούμενη βδομάδα έβαλε τέσσερα γκολ στην Σάλκε της ακυρώθηκαν (σωστά) και άλλα  δυο και πλησίασε σε απόσταση αναπνοής την κορυφή. Στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης φάνηκε πάλι το πρόβλημα στην άμυνα αλλά το γρήγορο γκολ του Λεβαντόφσκι δεν έδωσε επιπλέον λόγο στην Σάλκε για όνειρα.

Οι υπόλοιποι αγώνες είναι :

Χοφενχάιμ- Λεβερκούζεν 16.30
Αουγκσμπούργκ- Βέρντερ Βρέμης 16.30
Ντόρτμουντ- Ουνιόν Βερολίνου 16.30
Φορτούνα Ντίσ.-Άιντραχτ Φρανκ. 16.30

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code