ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ντεμπούτο για Zάιον, ξεχωρίζει το Ρόκετς Νάγκετς

Μετά από 3 μήνες απουσίας λόγω τραυματισμού ο Ζάιον είναι έτοιμος για δράση για το ματς των Πέλικανς με τους Σπέρς.
Το 1st pick του φετινού ντραφτ Ζάιον Γουίλιαμσον είναι έτοιμος να ξεκινήσει τη καριέρα του στο NBA με πρώτο αντίπαλο τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Με 3 νίκες στα τελευταία 4 παιχνίδια οι "πελεκάνοι" ανέβηκαν στην 12η θέση και μια νίκη απέναντι στους Σπέρς θα δώσει ελπίδες για είσοδο στην οχτάδα. Βεβαίως τα "σπιρούνια' όντας 9οι στην βαθμολογία δεν έχουν περιθώρια για λάθη καθώς και για αυτούς μια νίκη θα αυξήσει τις πιθανότητες για τα πλέι οφ δεδομένου ότι οι 8οι Γκρίζλις παίζουν  στη Βοστώνη απέναντι στους φορμαρισμένους Σέλτικς. Το ματς των Πέλικανς ξεκινάει στις 04:30 ενώ των Γκρίζλις 2 ώρες νωρίτερα.

Θεωρητικά εύκολο βράδυ θα έχουν οι Λέικερς που φιλοξενούνται από τους Νίκς. Τα προβλήματα των Νεϋορκέζων είναι γνωστά(Μπάρετ,Σμιθ) ενώ για το σημερινό αγώνα αμφίβολος είναι και ο Μάρκους Μόρις ,χωρίς απουσίες οι Λέικερς. Στις 02:30 και αυτό το παιχνίδι.

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει για την σημερινή βραδιά είναι αυτό τον Ρόκετς με τους Ντένβερ Νάγκετς. Τέσσερις συνεχόμενες ήττες για τους Ρόκετς , τέσσερις νίκες στα τελευταία 5 παιχνίδια για τους Νάγκετς σε έναν αγώνα που ο Χάρντεν θέλει να ξεχάσει το ποσοστό 5%(1/17) που είχε στο τρίποντο τη Δευτέρα απέναντι στους Θάντερ. Ο αγώνας διεξάγεται στις 03:00 στο Toyota Center.

Μια ακόμα ενδιαφέρουσα αναμέτρηση είναι αυτή των Ράπτορς με τους Σίξερς. Ο ημιτελικός της ανατολικής περιφέρειας της περσινής σεζόν έχει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς οι 2 ομάδες προέρχονται από 4 σερί νίκες. Υπάρχει και βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς σε περίπτωση νίκης των Φιλαδέλφεια θα ανέβουν πάνω από τους Ράπτορς στη βαθμολογία. Στις 02:00 το συγκεκριμένο ματς.

Οι υπόλοιποι αγώνες:

02:00 Πίστονς - Κίνγκς

02:00 Ορλάντο Μάτζικ - Οκλαχόμα Θάντερ

02:30 Ατλάντα Χόκς - Κλίπερς

02:30 Μαϊάμι Χιτ - Ουάσιγκτον Ουίζαρντς

03:00 Σικάγο Μπουλς - Μινεσότα Τίμπεργουλβς

04:00 Φοίνιξ Σανς - Ιντιάνα Πέισερς

05:00 Γκόλντεν Στέιτ Γόριορς - Ούτα Τζαζ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code