ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η Αταλάντα διέσυρε την Τορίνο, νίκη για Μπολόνια, κακή ισοπαλία για Φιορεντίνα (video)

Η Αταλάντα κατατρόπωσε την Τορίνο στο παιχνίδι του Σαββάτου με το εμφατικό 0-7. Η Σπάλ δεν κατάφερε να κερδίσει και να δώσει συνέχεια στη νίκη της προηγούμενης εβδομάδας, ενώ η Φιορεντίνα έμεινε στη λευκή ισοπαλία με την Τζένοα.
Γράφει ο Αντώνης Πακαλίδης

Όταν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν στόχους, λήγει με 0-7 τα λόγια είναι περιττά. Η Αταλάντα ήθελε να ξεπλύνει την ήττα της από την Σπαλ αλλά σίγουρα δεν περίμενε ότι θα το κάνει τόσο εύκολα. Στο Ολύμπικο του Τορίνο πέτυχε την μεγαλύτερη νίκης εκτός έδρας και έπιασε στην βαθμολογία τη Ρόμα , με παιχνίδι περισσότερο. Η Τορίνο απογοήτευσε. Η ήττα της είναι η μεγαλύτερη σε έκταση στην ιστορία της εντός έδρας. Έμεινε στη μέση του βαθμολογικού πίνακα αλλά είναι πιθανό να υπάρξουν αναταράξεις στην ομάδα με πρώτο τον προπονητή. Δεν περνάει απαρατήρητη αυτή η κάκιστη εμφάνιση και το αποτέλεσμα.

Η Σπαλ δεν κεφαλαιοποίησε την νίκη της στην έδρα της Αταλάντα την προηγούμενη αγωνιστική εναντίον της Μπολόνια. έχασε από την Μπολόνια εντός έδρας και έμεινε στα χαμηλά του βαθμολογικού πίνακα. Προηγήθηκε στο 23ο λεπτό με πέναλτι του Πετάνγκα , αλλά στο αμέσως μετά στο 24ο λεπτό το αυτογκόλ του Βικάρι έφερε το ματς στα ίσα. Από κει και μετά η προσπάθεια της Σπαλ να ξαναπάρει το προβάδισμα έμεινε στη μέση και όχι μόνο αυτό αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η Μπολόνια με δύο τέρματα των Μπάροου και Πόλι στο 59ο και 63ο λεπτό αντίστοιχα, έσβησαν τα όνειρα της και νίκη. Η Μπολόνια με την νίκη αυτή σκαρφάλωσε στην 9η θέση και βλέπει τους επόμενους αγώνες με μεγαλύτερη άνεση.
   

Τέλος στο παιχνίδι Φιορεντίνα με την Τζένοα , οι φιλοξενούμενη είχαν μεγάλη ανάγκη για βαθμό ή βαθμούς. Επέβαλαν το ρυθμό του παιχνιδιού, είχαν την κατοχή της μπάλας, έκαναν ευκαιρίες αλλά δεν ευτύχησαν να σκοράρουν. Από την άλλη η Φιορεντίνα έμεινε μεν αήττητη για τέταρτο παιχνίδι αλλά αυτό δεν ήταν σίγουρα επιδίωξη για να το πετύχει με μια ισοπαλία εντός έδρας. Έμεινε στην 12η θέση , ενώ υπολείπονται τα παιχνίδια της αγωνιστικής , μακριά από τις θέσεις τις πρώτης εξάδας. Η Τζένοα μαζεύει βαθμούς από όπου μπορεί για να καταφέρει να σώσει την παρτίδα του υποβιβασμού. Δύσκολο το έργο της αλλά όσο καταφέρνει να μην χάνει ελπίζει σε καλύτερες μέρες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code