ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ: Η δύσκολη έναρξη της σεζόν και οι superscorers


Η έναρξη της σεζόν για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ τον βρήκε σε κλίμα αβεβαιότητας και χωρίς καθόλου παίκτες.
Χάρη στις ενέργειες του ευεργέτη του συλλόγου Ιβάν Σαββίδη και του χρηματοδότη της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ Κωνσταντίνου Αμοιρίδη η ομάδα στελεχώθηκε με παίκτες σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Στον πάγκο της ομάδας προσλήφθηκε ο ικανότατος και πολύπειρος προπονητής Κώστας Φλεβαράκης. Εξαιτίας  των κακών αποτελεσμάτων στην αρχή της χρονιάς ο Κώστας Φλεβαράκης απομακρύνθηκε από τον πάγκο του ΠΑΟΚ και προσλήφθηκε ο άμεσος βοηθός του στην ομάδα Κώστας Χαραλαμπίδης. Το πρόβλημα στην ομάδα είναι ότι δυστυχώς τα τελευταία χρόνια δεν υπήρξε ένας κορμός αθλητών, έτσι ώστε να πλαισιωθεί με καινούργιους αθλητές και η ομάδα να πηγαίνει κάθε χρόνο και καλύτερα και να αποκτήσει και μία σταθερότητα η οποία δυστυχώς στο Ελληνικό μπάσκετ  εκτός των αιωνίων δεν υπάρχει σε καμία άλλη ομάδα.
Τεράστιο αγωνιστικό πρόβλημα είναι η αμυντική λειτουργία της ομάδας η οποία δεν είναι η πρέπουσα διότι δέχεται αρκετούς τους πόντους και βασίζεται μόνο στην επιθετική λειτουργία με συνέπεια όταν η επιθετική λειτουργία παρουσιάζει αστάθειες η ομάδα να δυσκολεύεται να κερδίσει παιχνίδια. H ομάδα στο βαθμό που μπορούσε έκανε τις καλύτερες προσθήκες στον τομέα των ξένων αθλητών διότι ο Άνταμ Σμιθ και ο Σάνον Σόρτερ είναι οι παίκτες οι οποίοι τραβούν το κουπί στην επίθεση. Λόγω της κακής πορείας στο πρωτάθλημα υπήρξε ανάγκη ενίσχυσης με παίκτες από το πάνω ράφι. Έτσι λοιπόν αποκτήθηκε ο ο έμπειρος με παραστάσεις από το NBA Μπόμπι Μπράουν και έχει επέλθει επίσης συμφωνία με τους Αμερικάνους αθλητές Εμ Τζέι Ρετ και Τζα Κόρεϊ Ουίλιαμς. 
Η ομάδα σε συνδυασμό με τις έξυπνες και στοχευμένες μεταγραφές που πραγματοποίησε εκ του αποτελέσματος πρέπει να ρίξει και το απαιτούμενο βάρος στην παραγωγική διαδικασία έτσι ώστε να χτιστεί ένας σταθερός και δυνατός κορμός από αθλητές ξένους και Έλληνες για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ σε λίγα χρόνια να διεκδικήσει κάποιον τίτλο με αξιώσεις.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code