ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Serie A: Τελευταία μέρα μεταγραφών

Τελευταία μέρα μεταγραφών η σημερινή , για την χειμερινή περίοδο σε όλη την Ευρώπη. Στην Ιταλία υπήρξε κινητικότητα των ομάδων για να ενισχυθούν. Ο Ιμπραΐμοβιτς ήταν ένα από τα ονόματα που πήρε μεγάλο μερίδιο δημοσιότητας με την επιστροφή του στη Μίλαν αλλά υπάρχουν και άλλες σημαντικές κινήσεις.
Γράφει ο Αντώνης Πακαλίδης

Η τελευταία μέρα των μεταγραφών πάντα επιφυλάσσει κάποια έκπληξη. Στην Ιταλία τα νέα για πιθανές μετακινήσεις , πρωτοκλασάτων παικτών, έχουν αν κάνουν με την πιθανή μεταγραφή του Εμρέ Καν από την Γιουβέντους στη Ντόρτμουντ, την μεταπήδηση του Ζιρού από το Λονδίνο σε Μιλάνο ή Ρώμη αλλά και την αποχώρηση του Μέρτενς από την Νάπολι για την Premier League.
Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι σίγουρο αλλά οι συζητήσεις συνεχίζονται και αναμένονται εξελίξεις.
Σε επόμενο άρθρο θα διαβάσετε το σύνολο των μεταγραφών που έγιναν στην Ιταλία , αφού θα έχει παρέλθει το χρονικό περιθώριο για τις μετακινήσεις παικτών.
.
 Η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρξε κάποια μεγάλη απόκτηση ή αποχώρηση παίκτη από ομάδα. Ο Έρικσεν φαντάζει η πιο μεγάλη μεταγραφή στην Ίντερ, ενώ οι άλλες μεγάλες ομάδες έμειναν στα ρηχά. Η Γιουβέντους δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα, η Λάτσιο έμεινε εκτός πολλών συζητήσεων, η Ρόμα έκανε προσθήκες χωρίς το μεγάλο όνομα. Όλες λίγο πολύ κινήθηκαν σε συγκεκριμένα πλαίσια και δεν έγινε υπέρβαση που θα έκανε εντύπωση.
Σε αναμονή της λήξης για την μεταγραφική περίοδο λοιπόν για να κάνουμε την συγκεντρωτική αποτίμηση των κινήσεων της Serie A

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code