ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Serie A: Γκέλα η Ίντερ, νίκη τετράδας η Ρόμα (video)

Η Γιουβέντους με τη νίκης επί της Πάρμα και σε συνδυασμό με  την ισοπαλία της Ίντερ με τη Λέτσε απολαμβάνει την κορυφή με ασφάλεια. Νίκη ψυχολογίας αλλά και βαθμολογικής σημασίας η Ρόμα , απέκτησε απόσταση 8 βαθμών από την έκτη Κάλιαρι και περιμένει το παιχνίδι της Αταλάντα για να ολοκληρωθεί η αγωνιστική.
Γράφει ο Αντώνης Πακαλίδης

 Η Ίντερ πραγματοποίησε την ευχή της Γιουβέντους και δεν κέρδισε με αντίπαλο τη Λέτσε. Καταμετρήθηκαν 88 επιθέσεις για γκολ ,16 ευκαιρίες , κατοχή μπάλας 66% αλλά μόνο ένα τέρμα. Σκόρερ οBastoni στο 72ο λεπτό. Δέχτηκε την ισοφάριση 5 λεπτά αργότερα με τον Mancosu ο οποίος χάρισε έναν πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του στην προσπάθεια της να ξεφύγει από την ζώνη του υποβιβασμού.
Η Γιουβέντους έστω και δύσκολα κέρδισε την Πάρμα και ξέφυγε στον βαθμολογικό πίνακα. Το 2-1 έγινε με δύο τέρματα του Ρονάλντο , στο 43ο και 58ο λεπτό ενώ ενδιάμεσα στο 55ο λεπτό είχε ισοφαρίσει ο Κορνέλιους.
 Νίκη ψυχολογίας μετά από δύο συνεχόμενες ήττες εντός έδρας για τη Ρόμα. Απέναντι στη Τζένοα επικράτησε 1-3 και ανέβηκε στην 4η θέση με παιχνίδι περισσότερο από την Αταλάντα. Η ισοπαλία της Κάλιαρι έδωσε την δυνατότητα να ξεφύγει οκτώ πόντους στο πρωτάθλημα και να γίνεται φανερό πλέον ότι οι δύο αυτές ομάδες θα παλέψουν για την τέταρτη προνομιούχο θέση που οδηγεί στο Champions League. Σκόρερ οι Ουντέρ στο 6ο λεπτό , αυτογκόλ του Μπιράσκι στο 44ο και Τζέκο στο 74ο λεπτό. Είχε μειώσει ο Πάντεφ στο 45ο λεπτό.
Η Μίλαν κέρδισε την Ουντινέζε σε ένα θρίλερ με 3-2. Πρωταγωνιστής ο Ρέπιτς , ο οποίος με δύο τέρματα , το δεύτερο στο τέλος του παιχνιδιού, έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Το άλλο ο Ερνάντεθ ενώ η Ουντινέζε σκόραρε με τους Λάρσεν στο 6ο λεπτό και Λασάνγκα στο 85ο.
Στα υπόλοιπα παιχνίδια είχαμε ισοπαλίες. Μπρέσια - Κάλιαρι 2-2 και Μπολόνια - Βερόνα 1-1.
Για την Μπρέσια σκόρερ ο Τορεγκρόσα στο 27ο και 49ο λεπτό ενώ για την Κάλιαρι σκόραρε ο Γκαλβάο στο 21ο και 68ο λεπτό.
Η Μπολόνια προηγήθηκε στο 21ο λεπτό με τον Μπάνι για να ισοφαρίσει ο Μπορίνι στο 81ο λεπτό για την Βερόνα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code