ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Χωρίς ντέρμπυ αλλά με ενδιαφέροντα παιχνίδια η Serie A

Η Serie A συνεχίζεται για την 22η αγωνιστική το τριήμερο 1 - 2 - 3 Φεβρουαρίου. Λείπει το μεγάλο παιχνίδι αλλά όλα τα ματς έχουν το δικό τους ενδιαφέρον.
Γράφει ο Αντώνης Πακαλίδης

Το Σάββατο ξεκινάει η αγωνιστική με τρεις αγώνες, ανάμεσα σε ομάδες  με διαφορετικούς στόχους.
Χρονικά το πρώτο είναι αυτό ανάμεσα στη Μπολόνια εναντίον της Μπρέσια. Αγώνας με φαβορί τους γηπεδούχους οι οποίοι έχουν σταθεροποιηθεί στη μέση της βαθμολογίας και δεν κινδυνεύουν. Για παραπάνω είναι λίγο δύσκολο να το πετύχει με τα αποτελέσματα που έχει φέρει μέχρι τώρα.
Η Μπρέσια στην τελευταία θέση της βαθμολογίας , δυσκολεύεται να παίρνει αποτελέσματα. Ο αγώνας με την Μπολόνια είναι μία ακόμα δοκιμασία και θα προσπαθήσει να κερδίσει βαθμό ή
βαθμούς και να συνεχίσει με καλύτερη αυτοπεποίθηση την προσπάθεια της.
Η Κάλιαρι υποδέχεται την Πάρμα στο παιχνίδι των ισόβαθμων στους 31 βαθμούς και την 6η θέση. Ευκαιρία για την Κάλιαρι να κερδίσει και να κάνει νίκη διπλών βαθμών απέναντι στην Πάρμα που ίσως να της είναι χρήσιμη στο τέλος του πρωταθλήματος. Για τους ίδιους λόγους η Πάρμα θέλει να φύγει με γεμάτο το σακούλι της και να μείνει κοντά στην εξάδα.
Στο βραδινό παιχνίδι της ημέρας η Σασουόλο θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη Ρόμα με τους Ρωμαίους να έχουν ανάγκη τους τρεις βαθμούς της νίκης. Η παραμονή στην τετράδα είναι μεγάλος στόχος και αδιαπραγμάτευτος. Η Σασουόλο αναπνέει καλύτερα με τους 23 βαθμούς που έχει μαζέψει , ευελπιστεί να πετύχει νίκη και να απομακρυνθεί αρκετά από τις ομάδες που θέλουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό.
Κάθε αγωνιστική έχει τις εκπλήξεις της και δεν μπορεί να προβλεφθεί κανένα αποτέλεσμα από τους επερχόμενους αγώνες. Παρόλο που υπάρχουν φαβορί στις αναμετρήσεις , πρέπει να το αποδείξουν στον αγωνιστικό χώρο. Τέτοια αγωνιστική είναι η 22η στην Ιταλία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code