ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Serie A: Οι αγώνες της 21ης αγωνιστικής

Εν μέσω της χειμερινής περιόδου μεταγραφών η Serie A συνεχίζει το πρόγραμμα της με σημαντικούς αγώνες. Η 21η αγωνιστική περιλαμβάνει ντέρμπι κορυφής και αγώνες που μπορούν να αλλάξουν την βαθμολογική κατάταξη των ομάδων.
Γράφει ο Αντώνης Πακαλίδης

Αγώνες για όλα τα γούστα περιλαμβάνει το μενού το τριήμερο στην Ιταλία. Υπάρχει το ντέρμπι στην πρωτεύουσα, η δοκιμασία της Γιουβέντους στη Νάπολι, η Ίντερ παίζει με την Κάλιαρι, μια γεμάτη αγωνιστική , που ξεκινάει σήμερα 24 Ιανουαρίου.
Με την χρονική σειρά των αγώνων , πρώτη αναμέτρηση είναι αυτή των ομάδων Μπρέσια εναντίον της Μίλαν. Η γηπεδούχος καίγεται για βαθμούς στην προσπάθεια για να ξεφύγει από τις θέσεις των ομάδων που υποβιβάζονται. Η Μίλαν θέλει να ανεβεί βαθμολογικά , έχει έναν ολόκληρο γύρο για να καταφέρει να μπει στην πρώτη εξάδα. φαίνεται με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες και φαντάζει φαβορί.
Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου η αγωνιστική ξεκινάει με τον αγώνα Σπαλ- Μπολόνια. Το διπλό της Σπαλ μέσα στην Αταλάντα στον προηγούμενο αγώνα, έκανε την ομάδα να βρει την ελπίδα της για την αποφυγή του υποβιβασμού. Η νίκη με την Μπολόνια δώσει αξία στην εκτός έδρας επιτυχία της. Η Μπολόνια βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, έρχεται από εντός έδρας ισοπαλία, τη ενδιαφέρει να μη χάσει.
Δεύτερο παιχνίδι της ημέρας το Φιορεντίνα-Τζένοα. Φαβορί η Φιορεντίνα αλλά η Τζένοα παίζει την επιβίωση της.
Το βραδινό παιχνίδι είναι σημαντικό και για τους δύο. Η Τορίνο υποδέχεται την Αταλάντα σε ματς δύο ηττημένων της προηγούμενης αγωνιστικής. Η Τορίνο έχασε από την Σασουόλο ενώ η Αταλάντα από την Σπαλ. Και οι δύο ενδιαφέρονται για τους βαθμούς , αναμένεται να γίνει ενώ πολύ δυνατό παιχνίδι.
Την Κυριακή 26η Ιανουαρίου έχουμε τους σημαντικούς αγώνες της αγωνιστικής.
Στις 13:30 η Ίντερ υποδέχεται την Κάλιαρι. Η ισοπαλία με την Λέτσε την έφερε να απέχει 4 βαθμούς από την πρώτη Γιουβέντους. Δεν θέλει να σκέφτεται άλλη απώλεια, που θα είναι η τρίτη μετά τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές. Η Κάλιαρι φαίνεται να χάνει την δυναμική της. Στους τελευταίους 5 αγώνες έχει τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία. Το Μιλάνο δεν φαίνεται ιδανικός τόπος για να κάνει ένα νέο ξεκίνημα.
Στις 16:00 συνεχίζουμε με τους αγώνες Βερόνα-Λέτσε, Σαμπντόρια - Σασουόλο, Πάρμα-Ουντινέζε. Εκτός της Βερόνα που έχει μία απόσταση ασφαλείας από τις ομάδες που αγωνίζονται να φύγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού, οι άλλες ομάδες θέλουν βαθμό ή βαθμούς για να ανασάνουν.
Η Πάρμα στοχεύει για τις υψηλότερες θέσεις , θέλει τη νίκη και φαντάζει το φαβορί της αναμέτρησης. Η Ουντινέζε με νίκη ανεβαίνει και πλησιάζει την Πάρμα στο πόντο και πατάει γερά στα πόδια της.
Στις 19:00 είναι το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής. Η Ρόμα , θεωρητικά γηπεδούχος, υποδέχεται την Λάτσιο. Ντέρμπι με όλα τα χαρακτηριστικά του. Η βαθμολογική του σημασία , προέχει αυτή τη στιγμή, το πρεστίζ, η ψυχολογία που θα δώσει στον νικητή είναι ζητούμενα μετά από έναν τέτοιο αγώνα. Η ένταση αυτού του αγώνα είναι ανάλογη με κάθε άλλο ντέρμπι στην Ευρώπη και γίνεται αντιληπτό από κάθε ουδέτερο θεατή. Δεν υπάρχουν φαβορί σε τέτοιο παιχνίδι , σίγουρα όμως η Ρόμα έχει ανάγκη περισσότερο τους τρεις βαθμούς. Η Λάτσιο με νίκη θα δείξει ότι βάζει πλώρη για διεκδίκηση του πρωταθλήματος.
Τελευταίο παιχνίδι η έξοδος της Γιουβέντους στην Νάπολι. Με καλή ψυχολογία η Νάπολι μετά τη νίκη επί της Λάτσιο για το Coppa Italia, θα δώσει ότι περισσότερο μπορεί για να κατακτήσει τη νίκη. Ο Γκατούζο θέλει νίκη και η Νάπολι θέλει να ανεβεί στον βαθμολογικό πίνακα. Η Γιουβέντους παίζει με τον αέρα της πρωτοπόρου. Έχει συνεχόμενες νίκες , δεν επηρεάζεται από έδρες και έχει την δυνατότητα να κερδίσει χωρίς να θαμπώσει με την απόδοσή της.
Η Ιταλία μας προσφέρει μια πολύ δυνατή αγωνιστική. Καλή θέαση σε όλους.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code