ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τα αποτελέσματα του NBA μετά από τον χαμό του Κόμπι

Όλος ο κόσμος θρηνεί. Ο Κόμπι Μπράιαντ,η 13χρονη κόρη του Τζιάνα Μαρία και άλλοι 3 συνεπιβάτες βρέθηκαν νεκροί σε ατύχημα με το ελικόπτερο. Οι αγώνες όμως όλως παραδόξως έγιναν χθες με 2 λόγους να επικρατούν.
Ο πρώτος λόγος έρχεται απο τα media στην Αμερική και ενστερνίζεται την άποψη ότι δεδομένου του χαρακτήρα του Κόμπι θα ήταν καλύτερα να τον τιμήσουν με τους αγώνες. Ο άλλος λόγος σαφώς πιο λογικός σχετίζεται με το πρόγραμμα και την δυσκολία επαναπρογραμματισμού αυτών των αγώνων καθώς είμαστε στα μισά της σεζόν. Βεβαίως στους αγώνες τηρήθηκαν παραβάσεις 8 και 24 δευτερολέπτων προς τιμήν των αριθμών που φορούσε ο Κόμπι Μπράιαντ.

Το πρώτο παιχνίδι της βραδιάς λοιπόν ήταν ανάμεσα στους Ντένβερ Νάγκετς και Χιούστον Ρόκετς. Οι γηπεδούχοι Ντένβερ πήραν τη νίκη με σκορ 117-110 σ'ένα ματς που όλοι ήταν εμφανώς συγκινημένοι. Τηρήθηκαν ενός λεπτού σιγή ενώ ο κόσμος φώναζε ρυθμικά το όνομα του Κόμπι. Τριπλ νταμπλ ο Γιόκιτς με 24 πόντους 11 ριμπάουντ και 10 ασσίστ ενώ για τις "ρουκέτες" ο Γουέστμπρουκ είχε 32 πόντους 7 ριμπάουντ όπως και ασσίστ.

Στο Σαν Αντόνιο οι Ράπτορς κέρδισαν τους Σπέρς με 106-110. Πρωταγωνιστής ο Πασκάλ Σιάκαμ με 35 πόντους οδηγώντας τους πρωταθλητές στην 7η συνεχόμενη νίκη. Παρόλαυτα την παράσταση έκλεψε ο Γκρεγκ Πόποβιτς με την δήλωση του: "μεγάλο παιχνίδι, σκληρή ήττα , ποιος νοιάζεται?" αναφερόμενος προφανώς στον θάνατο του Κόμπι.

Οι Κλίπερς κέρδισαν τους Ορλάντο Μάτζικ με 97-112 με τον Λέοναρντ να ηγείται με 31 πόντους και 14 ριμπάουντ. Τρίτη συνεχόμενη ήττα για τους Ορλάντο.

Μεγάλη νίκη πέτυχαν οι Πέλικανς επί των Σέλτικς με 123-108. Πρωταγωνιστής ήταν ο Ζάιον που έκανε νταμπλ νταμπλ αριθμώντας 21 πόντους και 11 ριμπάουντ ενώ για τους " Κέλτες" ο Κέμπα Γουόκερ είχε 35 πόντους ενώ ο Χέιγουορντ 23.

Οι Ατλάντα Χόκς κέρδισαν τους Ουίζαρντς σ' ένα παιχνίδι επιθετικής πανδαισίας καθώς έληξε με 152-133. Ο Τρε Γιάνγκ αν και εμφανώς πληγωμένος από την δυσάρεστη είδηση του Κόμπι,φόρεσε το νούμερο 8 και το τίμησε βάζοντας 45 πόντους και μοιράζοντας 14 ασσίστ. Για τους πρωτευουσιάνους ο Μπράντλεϊ Μπίλ είχε 40 πόντους αλλά δεν ήταν αρκετά.

Στα άλλα παιχνίδια:

Μπλέιζερς - Πέισερς 139-129

Γκρίζλις - Σάνς 114-109

Νιου Γιορκ Νικς - Μπρούκλιν Νετς 110-97

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code